Sportszemle — 2013/12/23 at 06:30

Sportszemle 2013.12.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar köszönőlevél a Real MadridnakFlorentino Pérezhez, a Real Madrid elnökéhez címzett közös, nyílt levélben mondott köszönetet az október 23. és november 25. között Madridban tartott Puskás-hetekért Puskás Ferencné, Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója és Mészáros Lőrinc, az akadémia elnöke. Ahogy fogalmaztak, a magyar küldöttség tagjai meghatódva emlékeznek a madridi napokra.

Embedly Powered

Miklós Edit sítörténelmet írtMinden idők legjobb magyar eredményét produkálta Miklós Edit a világkupák történetében. A 48.-ként rajtoló versenyzőnk már a pálya első felében a 20. helyen állt, és folyamatosan javított eredményén, végül 12. helyen haladt át a célon. Helyezése 22 világkupa pontot ért. Edit megelőzte többek között Lara Gutot és Julia Mancusót is.

Embedly Powered

Brazília története során először világbajnokVeretlenül, a sorrendben tizenharmadik nemzetként Brazília lett az aranyérmes a szerbiai világbajnokságon A finálé késhegyre menő küzdelmet hozott Amorimék és a szerbek között, aminek első felvonásában jórészt a házigazdák irányítottak, de a tartásban jelesre vizsgázó brazilok már a szünetben is vezetni tudtak.

Embedly Powered

Miért vonzó Ausztria a magyarok számára?Bő egy évtizeddel ezelőtt rengeteg magyar játékos játszott az osztrák amatőr ligában. Olyan játékosok, akik már levezetni, és még egy kis pénzt keresni mentek Ausztriába. Napjainkban viszont már több olyan futballista is pályára lép szomszédunk bajnokságában, akik még itthon akár az első osztályban is futballozhatnának.

Embedly Powered

Amerika nyerte az Európa elleni úszópárbajtAz amerikai csapat 132-131-re nyert a Biczó Bencével és Verrasztó Dáviddal felálló Európa-válogatott ellen a glagow-i úszópárbajon.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.12.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close