Sportszemle — 2013/12/20 at 06:30

Sportszemle 2013.12.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vb 2014: itt az újítás, jön jelölőspray Brazíliában isA 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságon is jelölőspray-t fognak használni a játékvezetők a szabadrúgásoknál a sorfal pontos helyének meghatározására – jelentette be a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke, Sepp Blatter. Amikor szabadrúgást ítélnek a tizenhatos közelében, a játékvezető kilépi a 9 métert, majd a jelölőspray-vel húz egy vonalat, ahová állnia kell a sorfalnak.

Embedly Powered

Czene Attila a Szabadidősport Szövetség elnökeA Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) csütörtöki közgyűlésén Czene Atillát választották meg a szervezet elnökévé. A korábbi olimpiai bajnok úszó azt a Horváth Andrást váltja az elnöki székben, a ki 2007 óta irányította a szövetséget. A hat éve elnöklő Horváth András maga kezdeményezte a szervezet vezetésének megújítását.

Embedly Powered

Magyar Európa-válogatottak állnak ki Amerika ellenÖt magyar úszó is rangos nemzetközi versennyel búcsúztatja az évet: ketten (Verrasztó és Biczó) az Európa-Amerika párviadalon indulnak az öreg kontinens képviseletében Glasgow-ban, míg a péntek-szombati skóciai viadallal párhuzamosan zajló oroszországi eseményen hárman (Gyurta, Hosszú és Cseh) állnak rajthoz Szentpéterváron.

Embedly Powered

via Hvg
Megkezdődik a síszezon a Mátrában péntekenMegkezdődik pénteken a síszezon a Mátrában, ahol a Sípark felső szakasza nyílik meg három pályával.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az MTK nagy lehetősége

Kevés sportegyesület van hazánkban, amelynek életében annyi változást hozott a 2013-as esztendő, mint az MTK. Fúzió a BSE-vel és kiemelt...

Close