Sportszemle — 2013/12/19 at 06:30

Sportszemle 2013.12.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Foci Eb 2016: a selejtezők szabályai Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján közzétette a végrehajtó bizottság által elfogadott szabályokat a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőire. Az Eb először lesz 24 csapatos, a házigazda Franciaország helye biztos. A tornát 2016. június 10. és július 10. között bonyolítják le, a selejtezőkön rekordnagyságú – ötvenhármas – mezőny áll rajthoz. A selejtezőket 2014. február 23-án, Nizzában sorsolják ki.

Embedly Powered

3 magyar döntős a futball freestyle-Eb-n PestenA férfiak versenyében három magyar jutott a csütörtöki, 24-es fináléba a Budapesten zajló szabadstílusú futball (freestyle) Európa-bajnokságon. A szervezők tájékoztatása szerint a szerdai selejtezőben 80-an indultak, a magyarok közül a 2011-ben Abu-Dzabiban világbajnoki címet nyerő Kovács Péter, valamint Hamvay Szilárd és Laczik László kvalifikálta magát a folytatásra.

Embedly Powered

Egy magyar atlétanő lett Európa legjobbjaA nőknél Erdélyi Zsófia lett november hónap európai atlétája a kontinentális szövetség értékelése és a közönségszavazatok alapján. A Terepsport.hu emlékeztetett arra, hogy Erdélyi a Dubai Women’s Run elnevezésű 10 kilométeres futóversenyen erős afrikai, közel-keleti és ázsiai futók alkotta mezőnyben aratott magabiztos győzelmet, illetve látványos és nehéz küzdelemben legyőzte Kálovics Anikót, és ezzel megszerezte a magyar mezeifutó országos bajnoki címet.

Embedly Powered

via Origo
Raikönnen régi-új csapatánál tett látogatástRajongók milliói várják, hogy a legendás finn pilóta, Kimi Räikkönen végre második alkalommal is magára öltse a Ferrari kezeslábasát, és bemutatkozzon az olasz istállónál. Mivel a finn 2007 és 2009 között már versenyzett a sportág legismertebb alakulatánál, nem várja idegen környezet.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miért olyan elegánsak az NBA edzők?

Szerződést hosszabbított a személyre szabott ruhákat készítő Joseph Abboud az NBA edzők szövetségének hivatalos öltöztető partnereként.

Close