kosárlabda, Sportszponzoráció — 2013/12/18 at 10:30

Miért olyan elegánsak az NBA edzők?

by

Szerződést hosszabbított a személyre szabott ruhákat készítő Joseph Abboud az NBA edzők szövetségének hivatalos öltöztető partnereként.

A megállapodás értelmében az NBA edzői a 2013-14-es idényben már ötödik éve viselhetik Joseph Abboud személyre szabott ruháit. A trénerek méreteit az NBA vezetőedzőknek tartott találkozón vették le még szeptemberben, az elkészült öltönyöket pedig minden illetékes megkapta a szezon rajtja előtt.

Joseph Abboud ruhacímke

Noha a Joseph Abboud ruhákon nem található feltűnő logó, a stílusuk megkülönbözteti a versenytársaiktól. A vállalat szívesen építi márkáját kiemelkedő sportszereplőket használva, mert a célcsoportjukat képező 35 és 54 év közötti ügyfelek könnyen azonosulnak velük. A cég korábban az NFL edzői számára is szállított a pályán kívül elegáns megjelenést biztosító öltözetet.

Gorgui Dieng ruhapróbán

Az NBA edzők szövetségének nem az a célja az együttműködéssel, hogy szabványosítsa a tagjai viseletét, hanem inkább szeretnék megkönnyíteni a gyakran korábbi kosárlabdázókból lett, nem éppen átlagos méretekkel megáldott kollégák dolgát a személyre szabott ruhadarabokkal. Az NBA szabályai amúgy is elég szigorúak az edzők öltözetére vonatkozóan.

Forrás: nba.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.12.18.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close