Sportszemle — 2013/12/16 at 06:30

Sportszemle 2013.12.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hogyan piszkáljunk bele a magyar sikersportba?A vízilabdát a világ legtöbb országában azért nem szeretik, mert nem látványos, a legizgalmasabb történéseket megszakítják a bírók, illetve nem is látjuk őket, hiszen a víz alatt történnek. A sportág keresi az utat, hogy a brutálisabb vízirögbi vagy a testi kontaktot nem toleráló kosárlabda felé induljon. Egy biztos, 2013-ban új szabályok léptek érvénybe. Kemény Dénes szövetségi elnök társaságában az Index kamerái előtt tesztelték, milyen változásokat hozhat még, ha a testi érintkezést tiltják.

Embedly Powered

A Winter Classic-életérzésÉvente néhány mérkőzés erejéig visszatér a jégkorong oda, ahol született a sportág, a természetbe. Nem sok nagyobb buli van hokis berkekben. A városligeti élmény magával ragadó.

Embedly Powered

via Origo

Ilyen lehet a Bozsik StadionA Budapest Honvéd labdarúgócsapatának otthonául szolgáló létesítmény is újjáépülhet. A napokban írta lá Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a kormány létesítményfejlesztési koncepciójának második fázisát.

Embedly Powered

via Hir24

Videó: az 59-es busz lekéste Usain BoltotA hatszoros olimpiai bajnok atléta, Usain Bolt lassan már Chuck Norris-i magasságokba emelkedik. Történt ugyanis, hogy Buenos Airesben „lekéste” őt az 59-es busz. Az argentin főváros újonnan vásárolt autóbuszának bemutatójára felkérték a jamaicait, hogy fusson versenyt a járattal: a 80 méteres távon, 30 ezer érdeklődő előtt Bolt még kocogva is lehagyta a járművet.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Innovatív szponzoráció: Intel logó a Barcelona mez belsején

Különleges felületet választott az Intel a szponzorációra: a Barcelona mez belső oldalán jelenik meg a logója.

Close