labdarúgás, Sportszponzoráció — 2013/12/13 at 11:50

Innovatív szponzoráció: Intel logó a Barcelona mez belsején

by

Különleges felületet választott az Intel a szponzorációra: a Barcelona mez belső oldalán jelenik meg a logója.

Ötéves szerződést kötött az Intel és a Barcelona, amelynek keretében a cég a legmodernebb technikai eszközökkel és ahhoz kapcsolódó szoftverekkel támogatja a klubot és híres akadémiáját, a La Masiát, valamint technológiai fejlesztéseket hajtanak végre a Camp Nou stadionban a szurkolói élmény növelésére. A megállapodás egy egyedi elemet is tartalmaz: a világon először a futballmez belsejére került fel a szponzor logója.

Intel logó a Barcelona mezének belső oldalán

Ha figyelembe vesszük a számítástechnikai óriás szlogenjét, „Intel inside” [Belül Intel található], akkor rögtön értelmet nyer minden. Az Intel ugyanis élen jár olyan termékek előállításában [pl.: processzorok, integrált áramkörök], amelyeket a vezető számítógép gyártók építenek be készülékeikbe. Az Intel és a Barcelona közös értékei az innováció és a teljesítmény.

A Barcelona és az Intel sajtótájékoztatója

Az új szerelést a már be is mutatták. A leleplezésen részt vett az Intel képviselője, Deborah Conrad, Sandro Rosell az FC Barcelona elnöke, valamint a csapat játékosai közül Gerard Pique és Carles Puyol. Az új mezt tétmérkőzésen először a Villareal elleni spanyol bajnokin, december 14-én viselik majd a játékosok.

Forrás: fcbarcelona.com

One Comment

  1. Pingback: Szponzort kaptak az angol játékvezetők | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.12.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close