Sportszemle — 2013/12/11 at 06:30

Sportszemle 2013.12.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Winter Classic: Még nekem is akklimatizálódnom kell – LadányiSaját bevallása szerint huszonöt éves koráig döntően nyitott pályákon játszott, és lényegében ott nőtt fel, a hétvégi Winter Classicon azonban még a 37 éves Ladányi Balázsnak is akklimatizálódnia kell a városligeti helyszínhez. A MOL, a Magyar Jégkorongszövetség, valamint a Sapa Fehérvár AV19 közös szervezésében létrejött háromnapos esemény fő attrakciója két EBEL-meccs, valamint egy Mol Liga-bajnoki lesz.

Embedly Powered

Új gigastadiont épít a BarcaÚj stadiont épít a híres Camp Nou helyett a spanyol bajnok Barcelona. Javier Faus, a klub gazdasági alelnöke kedden közölte, a tagság jövőre dönti el szavazással, hogy a katalánok leendő otthona a jelenlegi aréna – Európa legnagyobb futballstadionja – helyén áll-e, vagy másutt épül fel.

Embedly Powered

via Origo
Lovaggá ütötték a Tour-győztes olimpiai bajnokotLovaggá ütötte II. Erzsébet királynő az olimpiai bajnok Bradley Wigginst a Buckingham palotában. Az immár a Sir megszólításra jogosult brit kerékpáros a 2012-es olimpiai sikere mellett a tavalyi Tour de France megnyerésével érdemelte ki a Brit Birodalom Rendje elismerést. A 33 éves Wiggins első britként diadalmaskodott a Touron.

Embedly Powered

Az NBA is megirigyelné ezt a hangulatotIndiana államban a Taylor University kosárlabdacsapata nem tartozik az egyetemi bajnokság legjobbjai közé, már csak azért sem, mert a harmadosztályban szerepelnek, ennek ellenére rendszeresen bekerülnek az év végi válogatásokba, köszönhetően egy, a 80-as évekre visszanyúló hagyományuknak.

Embedly Powered

Böhn három hónap múlva Görbiczéket edzenéKarl Erik Böhn januárban Magyarországra készül, és azt tervezi, hogy márciusban már edzést tart a magyar nőikézilabda-válogatottnak. Semmi gondom nem volt a rákkal – interjú Karl Erik Böhnnel A leukémiával kezelt és csontvelő átültetésen átesett norvég szakember a Duna TV hétfő esti Sportaréna című műsorának adott telefonos interjút.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Exkluzív interjú: középpontban a Trollfoci!

A social média világában olyan bázisok alakultak ki, amiket a virtuális világ és bizonyos közös álláspontok, érdeklődési körök tartanak össze....

Close