Sportszemle — 2013/12/10 at 06:30

Sportszemle 2013.12.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem túl sok a gyenge csapat a kézi-vb-n? Lehet-e Budapest a női KölJean Brihault, az Európai Kézilabda-szövetség elnöke és egyben a nemzetközi szövetség alelnöke készségesen válaszolt a Nemzeti Sport Online kérdéseire a szerbiai világbajnokságon. A sportvezető eltökélt a többi kontinens felzárkóztatásában, sokat remél a budapesti női final fourtól, a magyar válogatottól azonban többet várt az első vb-meccsükön.

Embedly Powered

DiCaprio beszáll az autóversenyzésbeAz amerikai színész istállója a nemzetközi szövetség (FIA) jövőre rajtoló, elektromos autóknak kiírt világbajnoki sorozatában fog szerepelni. A vb várhatóan szeptemberben rajtol, s olyan városokban lesz futam, mint például London, Peking és Los Angeles.

Embedly Powered

via Origo
Keresik a világ legjobb focicsapatátMegvannak azok a labdarúgók, akik bekerülhetnek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a futballistákat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFpro) Év csapatába.

Embedly Powered

via Hir24
Felújíthatják a margitszigeti futókörtJövőre felújíthatják a margitszigeti futópályát, a javaslatról szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés. Szentes Tamás főpolgármester-helyettes indítványa szerint aktuálissá vált Budapest leglátogatottabb köztéri sportterületének rekonstrukciója, mert a futókör teljesen elhasználódott, az árvízvédelmi munkálatok miatt a burkolat több helyen megsérült, balesetveszélyessé vált.

Embedly Powered

Márványtáblát avattak a világbajnok vízilabdázók tiszteletéreA magyar férfi vízilabda-válogatott nyári barcelonai világbajnoki címének emléket állító márványtáblát avattak a margitszigeti Hajós Uszoda előcsarnokában.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Újragondolva Meetup: Sport és Innováció

Hatodik alkalommal rendeztük meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amely során a sport és az innováció kapcsolatát elemeztük. Beszámoló a rendezvényről!

Close