Sportszemle — 2013/12/09 at 06:30

Sportszemle 2013.12.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Csak 6 bírta 620-ból az első kurzustMagyarország a világon az elsők között tanulhatta a dzsúdót egy japán mestertől, ráadásul azt is elmondhatja magáról, hogy itt jelent meg az első nem japán nyelvű dzsúdószakkönyv. A több mint száz évre visszanyúló történet szálait a dzsúdótanár unokája, Nagamija Sódzsi kezdte el felgöngyölíteni.

Embedly Powered

Tizennyolc magyar érem és csapatvilágbajnoki cím a kick-box vb-nA magyar versenyzők hat arany-, négy ezüst- és nyolc bronzérmet szereztek, illetve megnyerték a csapatok küzdelmét is az Antalyában rendezett kick-box világbajnokságon.

Embedly Powered

A német államfő bojkottálja a téli olimpiátA német államfő nem megy el a jövő februári szocsi téli olimpiára, Joachim Gauck a bojkottal az orosz vezetés politikája ellen tiltakozik – írta a Der Spiegel.

Embedly Powered

Dzseni, a németek magyar örömeMár a német Kicker sportlap sem tud elmenni szó nélkül Marozsán Dzsenifer fantasztikus játéka mellet. A német női válogatott 21 éves magyar játékosa az elmúlt öt vb-selejtezőn 15 gólt szerzett.

Embedly Powered

Így lett a kedvencből pattogó gumilabda44 éve ugyanaz a sportszergyártó szállítja a vb-labdákat, a kapusok ennek 1994 óta nem örülnek. A vb-labdák története képekben. Pénteken sorsolták a 2014-es futball-világbajnokság csoportjait, de a torna hivatalos labdáját már szerdán bemutatták. A brazíliai vb Brazucája lesz a legszínesebb az eddigiek közül, de az szinte garantált, hogy a kapusok gyűlölni fogják.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.12.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close