Sportszemle — 2013/12/07 at 06:30

Sportszemle 2013.12.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vb 2014 Brazília: a csoportok sorsolásaBrazília-Horvátország mérkőzéssel kezdődik a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság. A B-csoport első mérkőzése a 2010-es vb döntőjének „ismétlése”, azaz Spanyolország-Hollandia, a D-csoport angol-olasz rangadót hoz, a legerősebbnek pedig a G ígérkezik, Németországgal, Portugáliával, Ghánával és az Egyesült Államokkal. Brazília-Horvátország mérkőzéssel rajtol a 2014-es labdarúgó-világbajnokság június 12-én magyar idő szerint 22 órakor.

Embedly Powered

Sportruházati támogatás a Magyar Röplabda SzövetségnekA Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) három évre szóló megállapodást írt alá a Pannónia Sport Kereskedőház Kft.-vel, ennek értelmében a cég ASICS sportruházattal segíti a válogatottakat. A pénteki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a kft. a hat nemzeti csapat – azaz a felnőtt, a junior, valamint az ifjúsági férfi és női válogatottak – számára biztosít felszereléseket.

Embedly Powered

Mától Audit vezet a medencék királynőjeHosszú Katinka – és edző-férje, Shane Tusup – egy Audi A3-ast kapott a márkát forgalmazó Porsche Hungariától. A formás jószág első körben egy évig áll a háromszoros világbajnok úszó rendelkezésére. Eddig nem volt autójuk Magyarországon Ahogy egy korábbi nagyinterjúnkban Tusup elmondta, tavaly szeptember óta, amikor Katinka és – akkor még – vőlegénye hazaköltözött Magyarországra, nem volt autójuk.

Embedly Powered

via Mno

Platini 10-15 perces kiállításokat akarA rögbiben alkalmazott rendszerhez hasonlóan 10-15 perces kiállításokkal büntetné sárga lapok helyett a szabálytalankodó játékosokat Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke. A francia sportvezető csütörtökön azt mondta, olyan módon változtatná meg a figyelmeztetések rendszerét, hogy a szabálytalanságot elkövető játékos az adott mérkőzésen “le is töltené” büntetését.

Embedly Powered

via Origo

A Dinamo 13 millió euróért már elengedheti DzsudzsákotDzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Sport Klub dodzsem című műsorában elmondta a Dinamo Moszkvában játszó szélsővel kapcsolatban, hogy nem tárgyalnak arról, hogy a Fulhambe szerződjön. „Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban mindig megjelennek hírek, de higgye el mindenki, ezeket nem mi gerjesztjük. Én is meglepve olvastam a Fulhammel kapcsolatos híreket.

Embedly Powered

Az MTK kapja a legtöbb tv-s pénztA Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvánosságra hozta az OTP Bank Liga őszi szezonjának tv-s pénzeit. Az MLSZ pénzzel próbálja ösztönözni a klubokat, hogy minél több U23-as, magyart szerepeltessenek, magyarul aki több MLSZ-nevelésű futballistával áll ki egy meccsre, annál többet kap a most szétosztott 190 millió forintból.

Embedly Powered

800 ezer, hogy Keménnyel ebédelhessenA KUL Alapítvány (Kelet-európai Utógondozottakért és Lakóotthonokban Lakókért) az állami gondozott fiatalok életét szeretné élhetőbbé tenni. Az alapítvány elárverezett egy ebédet, amit a vízilabdázókkal háromszor olimpiát nyerő kapitánnyal, Kemény Dénessel lehet elkölteni. A jelenlegi elnököt nagy meglepetés érte, amikor megtudta: 800 ezer forintot ajánlott fel ezért valaki.

Embedly Powered

a
ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egy klasszikus Tennis Classic

Immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a Tennis Classic elnevezésű esemény a Papp László Budapest Sportarénában. Évről évre a teniszvilág sztárjait...

Close