Sportszemle — 2013/12/06 at 06:00

Sportszemle 2013.12.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Siti Bea: Jobb, ha nem engedünk teret az érzelmeknekSiti Bea, a szerbiai női kézilabda-világbajnokságra készülő magyar válogatott másodedzője a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, nem férnek bele az egyéni érdekek a játékba, mindenki a csapatért csinálja a saját kis dolgát. Siti szerint az élsportban jobb, ha nem engednek teret az érzelmeknek, a lányok, akik kiállnak a vb-n, magukért, Karl Erik Böhnért és Hajdu Jánosért is küzdenek.

Embedly Powered

Új-Zélandról Miskolc is lehet álomVan, hogy Miskolc egy budapestinek már a világ vége, de egy új-zélandi esetében erről már vita sem lehet. Ki gondolná, hogy valakinek az a vágya, hogy az Avas lakótelep tövében játsszon? Eamon Lui innen 17 ezer kilométernyire ábrándozott arról, hogy egyszer profi vízilabdás lesz Magyarországon.

Embedly Powered

128 milliárd forintot osztanak szét a brazíliai vb-nA Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) csütörtöki bejelentése szerint 576 millió dollár (közel 128 milliárd forint) lesz a 2014-es, brazíliai vb összdíjazása.

Embedly Powered

36 országból 180 versenyzőt várnak a műkorcsolya Eb-reA 2014. január 15. és 19. között sorra kerülő budapesti műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságra 36 ország 180 versenyzőjét várják a szervezők.

Embedly Powered

Százezret bukhat a pólós, ha nem ússza le Gyurta 25 kilométerétA magyar pólóválogatott kapusa, Decker Attila a barcelonai vb-n százezer forintban fogadott Madaras Norberttel, mondván, hogy a hosszútávúszó Gyurta Gergelyhez hasonlóan ő is képes 25 km-t egyben leúszni. Decker egyelőre nem ugrott vízbe, de mit szól ehhez Madaras?

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Brazuca, a 2014-es labdarúgó-vb hivatalos labdája

Rio de Janeiróban tartották a Brazuca, a jövő évi brazíliai futball világbajnokság labdájának hivatalos bemutatóját.

Close