Sportszemle — 2013/12/05 at 06:30

Sportszemle 2013.12.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Leáldozott az ujjakkal, övvel, kabáttal fojtó dzsúdósnakJövőre lép hatályba a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) új szabályzata, melynek egyik legérdekesebb eleme a női mérkőzések idejének négy percre csökkentése. A judoinfo.hu szaklap tájékoztatása szerint véget ért az úgynevezett tesztidőszak, és az IJF illetékes bizottsága előállt a január elsejétől érvényes új szabályokkal.

Embedly Powered

via Origo

Van ilyen? Valós földrengést okoztak a szurkolók!Az NFL-ben érdekelt Seattle Seahawks szurkolóinak meccs közbeni lelkesedése megmozdította a helyi szeizmológiai intézet műszereit. A Seahawks a New Orleans Saints csapatát fogadta hétfő este hazai pályán. A seattle-i együttes 34-7-re legyőzte riválisát, a szurkolók pedig annyira örültek a CenturyLink Field Stadionban aratott sikernek, hogy ugrálásuk gyenge, a CNN amerikai hírcsatorna által idézett John Vidale szeizmológus szerint 1-2-es földrengést váltott ki a létesítmény közelében.

Embedly Powered

via Hir24

Az M1-en lesz látható a brazil futball-vb csoportsorsolásAz M1 pénteken élőben jelentkezik a brazíliai Mata de Sao Joao városából, ahol elkészítik a jövő évi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását.

Embedly Powered

Tizennyolcmilliárdot kap a magyar atlétika2020-ig 18 milliárd forintot kap a magyar atlétika, jelentette be Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke és Simicskó István sportért felelős államtitkár kedd délután, a Kölyök Atlétika Programjának sajtótájékoztatóján. A 18 milliárdos összegből 12 milliárdot fordítanak majd létesítményfejlesztésre, egymilliárd az akadémiai rendszer kiépítésére és műhelyfejlesztésre megy.

Embedly Powered

A Barcelona futballistái is megkapták az éves Audikat – íme a teljes listaA Real Madrid játékosaihoz hasonlóan, Messiék között is a Q7 3.0 liter TDI a legnépszerűbb modell. Múlt héten számoltunk be róla, hogy a Real Madrid futballcsapat játékosai az Audival kötött szponzori szerződésnek köszönhetőn új cégautókat kaptak, melyek közül a 3.0 literes TDI motorral szerelt Q7 volt a legnépszerűbb típus.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagokzemle 2013.12.05.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A labdarúgáshoz kapcsolódó jogok értékesítése Magyarországon

Lehetőségem adódott egy, a labdarúgással összefüggő jogok hazai értékesítéséről szóló tanulmány megjelentetésére a European Professional Football Leagues [EPFL] sportjogi kiadványában...

Close