Sportszemle — 2013/12/04 at 06:30

Sportszemle 2013.12.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Brutális Hondát hajt jövőre MicheliszA Citroen nyári bejelentése után a Honda a második gyártó, ami bemutatta a 2014-es túraautóját (WTCC). A Civic a szabálymódosítások értelmében erősebb lesz és jobb lesz az aerodinamikája is, ami körönként akár 3-5 másodperces gyorsulást is jelenthet majd.

Embedly Powered

Bealszunk a Nadal-Djokovic-okonUnalomba fullad-e a férfi teniszsport, ahol egy éve ugyanaz a négy versenyző játszik minden nagy verseny döntőjében? Mi motiválja azokat, akik hatalmas sztárok, de nem legendák? Van-e titka a teniszsztár-nevelésnek? A keddi budapesti Tennis Classics gálára érkezett, világranglista 10. francia Jo-Wilfried Tsongával és a most éppen egy sérülés után csak 87., ám korábban az első tízbe szintén feljutó Marcos Baghdatissal beszélgettünk arról, miként lehet élvezni egy olyan korszakot, amikor minden héten kikapsz egy Federertől, egy Nadaltól vagy egy Djokovictól.

Embedly Powered

via Hvg

Ivószünet már a vb-n is?Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány azt szeretné, ha a mérkőzések mindkét félidejében lenne ivószünet a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. “Két nagy probléma van Brazíliában, az egyik a hőmérséklet, a másik a páratartalom” – mondta az 56 éves szakember, aki ezzel indokolta, hogy mindkét játékrész felénél pihenőt kellene tartani.

Embedly Powered

via Hir24

Négyszer ennyi atlétát akar a hazai szövetségA magyar atlétika 2020-ig 18 milliárd forintot kap sportágfejlesztési támogatás keretében, s ez idő alatt a hazai szövetség elsődleges célja a jelenlegi versenyzői létszám megnégyszerezése. A Simicskó István sportért felelős államtitkár a MASZ kölyök atlétikai gálával összekötött sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a sportág idén 375 millió forint támogatásban részesül, ennek egy részét már meg is kapta.

Embedly Powered

Akadémiák és régiós központok létesülnek az ökölvívóknálNégy akadémiát és nyolc régiós központot hoz létre a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) a 2020-ig szóló sportágfejlesztési koncepciója szerint, melyhez a szerződést kedden írta alá Csötönyi Sándor, a MÖSZ elnöke az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nyerj energiát: futással!

A CSR [corporate social responsibility], azaz a társadalmi felelősségvállalás a vállalatok részéről egyre jobban támogatott dolog, így ennek fényében számos...

Close