Sportszemle — 2013/12/03 at 07:00

Sportszemle 2013.12.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kijelölték Görbiczék célját: irány Szerbia!Görbicz Anita csapatkapitány és Tomori Zsuzsanna egyaránt hangsúlyozta: a csapat a tavalyi Eb-bronzérem után szeretné stabilizálni helyét a nemzetközi élmezőnyben. Cél a renomé megőrzése „Már-már megszokott, hogy a soros világversenyre Szerbiában kerül sor, hiszen tavaly a férfiak és a nők Európa-bajnokságára is Újvidék felé vettük az irányt, és most ismét a Vajdaság az úti célunk.

Embedly Powered

via Mno

Telt ház lesz a budapesti teniszgálánTelt ház várható a Papp László Sportarénában kedden sorra kerülő VI. Tennis Classics gálán, amelyen a sportág hat sztárja mutatja be tudását. A sajtótájékoztatón Taróczy Balázs főszervező elmondta, mintegy hatezer nézőre számítanak a tornán, amelyet először rendeznek meg a jelenkor nagyjainak elődöntő-döntő rendszerben.

Embedly Powered

Bajnokok receptjei, receptek bajnokaiSzinte pontosan egy éve „fogyaszthattuk el” a „Világbajnok menüt 15 fogásban”. Őszy-Tóth Gábriel könyvsorozatának ötödik darabjában most a sütemények receptjei és a hozzá illő borok játsszák a főszerepet. A 62 híresség között ismét számos bajnokot is találunk, s az ő ajánlatukból választottunk ki néhány igazi csemegének ígérkezőt.

Embedly Powered

Nicsak, mégis van jövője a magyar focinakSokan minden erejükkel, alattomosan arra törekednek, hogy megakadályozzák a legnépszerűbb magyar sportág fejlődését, de a reménysugár még igenis pislákol, s nem aludt ki, mert vannak olyanok, akik nem hagyják. Mondhatjuk úgy is, még van olyan, aki viszi a lángot. Bozsik-program.

Embedly Powered

A magyar úszók lába előtt hever egész EurópaA nők között a barcelonai világbajnokságon 200 és 400 méteres vegyes úszásban is aranyérmes, világkupagyőztes Hosszú hatalmas fölénnyel, a voksok 62 százalékát begyűjtve végzett az élen. A 2008 óta minden évben meghirdetett szavazás történetében az úszók között most először lett magyar a győztes.

Embedly Powered

via Mno
224 millióért kelt el Schumacher F1-gépeÁtszámítva csaknem 224 millió forintot fizettek a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 1994-es Benneton Fordjáért, amellyel német pilóta pályafutása első vb-címét nyerte. A versenyautó vasárnap a londoni Bonham’s aukciósház árverésén talált gazdára, az új tulajdonos – akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra – 617 500 fontot (223,8 millió forint) költött rá.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing a vívósportban

Az elmúlt két évben a vívás hazánkban ismét a sportszerető emberek figyelmének előterébe került, köszönhetően elsősorban Szilágyi Áron olimpiai aranyérmének...

Close