Sportszemle — 2013/11/28 at 06:30

Sportszemle 2013.11.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Európai hokitúra – Ahol egy kicsit hüvi van, elkél a gőz, BalázsAz aranyos Brianconból a síparadicsom Morzine-ba autóztunk, ahol Gőz Balázsnak nemcsak a jégkorong-edzését tekintettük meg, hanem bringáztunk és sétáltunk vele, pingpongoztunk a lakótársával is, aztán kétharmadunk fürdőzött a Genfi tónál, mielőtt elérkeztünk legújabb szálláshelyünkre, amely sarkában már hóágyúzzák a sípályát.

Embedly Powered

Ők a halált megvető sportolókSarah Teelow ausztrál vízisíző világbajnok 130 kilométer/órás sebességgel száguldott, amikor leoldódtak a lécei. Óriásit bukott, a kórházban belehalt a sérüléseibe. Hogy egy autóversenyző karambolozik vagy egy profi bokszolót eszméletlenre ütnek a ringben, nem számít újdonságnak. Ezek voltaképpen mindennapos sportbalesetek. De nem feltétlenül ezek a legveszélyesebb sportágak.

Embedly Powered

via Origo

Hosszabbított névadó szponzorával a Fradi női kézicsapataSzerződést hosszabbított újabb egy évre az FTC női kézilabda-szakosztálya és a Rail Cargo Hungaria. Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke elmondta, hogy a csapat évről évre sikeresen teljesít a hazai és nemzetközi mezőnyben egyaránt, s ehhez elengedhetetlen a stabil szakmai és anyagi háttér.

Embedly Powered

A Hondánál meglepődtek Michelisz gyorsaságánBár a túraautó-világbajnokság 2013-as idénye már egy hete befejeződött, azért a sorozat még mindig szolgáltat beszédtémát. Természetesen minket is érdekelnek a jövő évi szabályváltozások, érdeklődve figyeljük a Citroen teszt-dömpingjét, és izgalommal viseltetünk az iránt is, hogy vajon kik vezethetik jövőre a Chevy-ket. A legjobban azonban Michelisz Norbert érdekel minket, aki idén élete szezonját futotta és ez szerencsére másnak is feltűnt.

Embedly Powered

Vanczák Vilmos és az időgépTökéletes apartman, sarki edzőpálya és Európa csúcsa volt az útvonalunk kedden, avagy jártunk válogatott labdarúgónál, jégkorong-válogatottunk előző szövetségi kapitányánál és leendő csatáránál is.

Embedly Powered

​A Ringier lefoglalta a népsportos blogok doménjeit, a bloggerek lelépnekS Kitört a bloggerháború és szétesőben egy magyar blogszolgáltató. A Nemzeti Sport kiadója a saját bloggereire támadt, miután hónapok óta nem működik a motor. November 11-én éjjel 11-kor a Ringier kiadó fogta magát, és anélkül, hogy az érintett bloggereknek szólt volna, lefoglalta magának egy rakás, a Népsport nevű blogszolgáltatójukon júzerek által futtatott sportblog doménjét, olyanokat, mint a koronamogott.hu, a fuzovelkifele.hu vagy az utwenger.hu.

Embedly Powered

via Cink

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kártérítés a katari VB téli rendezése miatt?

Az elmúlt időszakban egyre erőteljesebben teret nyernek azok az érvek, melyek szerint a 2022-es katari VB-t – tekintettel az országban...

Close