Sportszemle — 2013/11/27 at 06:30

Sportszemle 2013.11.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Jakabos: Újra kell tanulnom úszniKrónikus vállgyulladását megműtve lényegében újra kell majd tanulnia az úszást, nyilatkozta Jakabos Zsuzsanna a Digisporton. A rövid pályás Európa-bajnok úszónő elmondta, nagyon tetszik neki Győr, ahova edzőjével átigazoltak, a munkát januártól szeretné elkezdeni, célja a nyári nagypályás Eb-részvétel, illetve a riói olimpia.

Embedly Powered

via Origo
Európai hokitúra – Széligék otthona egy havas San FranciscoÖrökre emlékezetes nap marad a szombatunk is, amelyet Szélig Viktorral és családjával töltöttünk el Brianconban. A magasban fekvő kisváros maga az élmény: a helyiek imádják a sportot, a városban mégis a hokicsapat az egyetlen klub, de az az egy a hátrányos helyzetűekkel is példamutatóan bánik, honfitársunknak is hála.

Embedly Powered

Hatmilliárd lesz tornateremre, tanuszodáraHárom-három milliárd forintot különített el a kormány a jövő évi költségvetés tervezetében tornaterem és tanuszoda építésére – közölte Doncsev András egy írásbeli kérdésre adott válaszában. A mindennapos testnevelés infrastruktúrárlis feltételei nem adottak, ezen akarnak most változtatni, írja az MTI. A kötelező iskolai úszásoktatáshoz minden járásban legalább egy uszodát akarnak építeni.

Embedly Powered

Hihetetlen kárt okoz a FIFA döntése?Keményen kritizálta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget Bert van Marwijk, amiért Katarnak ítélte oda a 2022-es vb rendezési jogát. „A világbajnokságot olyan országban kell rendezni, amelyiknek van futball-kultúrája” – jelentette ki a 61 éves tréner, akinek vezetésével a 2010-es vb-n Hollandia döntőt játszott.

Embedly Powered

Most kiderül, mennyit érnek az akadémiákJövő februárig tizenöt hazai utánpótlásképző műhelynél vizsgálja a labdarúgók képzését a belga Double PASS cég, amely a magyarországi akadémiai rendszereket méri fel.

Embedly Powered

via Mno
Bojkottra szólítják fel a magyar szurkolókat a diósgyőriek“A vasárnapi Videoton elleni mérkőzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyőrben és talán egyik magyarországi stadionban sem” – olvasható a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok a haon.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Metrószerelvényeket neveztek el Grosicsról és Buzánszkyról

Két új Metropolis metrószerelvényt neveztek el az Aranycsapat két élő játékosáról, Buzánszky Jenőről és Grosics Gyuláról a magyar labdarúgó-válogatott Anglia...

Close