Sportszemle — 2013/11/26 at 06:30

Sportszemle 2013.11.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Két igen jónak tűnő hír a magyar kézisport számáraKézilabda-nagyhatalom vagyunk, ezért is nyerhettük el a női BL Final Four 2014-es budapesti rendezésé t – állítja Vetési Iván szövetségi elnök, aki a Digi Sport Reggeli start című műsorában hétfőn elmondta: Budapest szeretne hosszú távon is „a női Köln” lenni, vagyis a négyes döntők állandó házigazdája.

Embedly Powered

via Mno

Fucsovics 53 helyet javított a világranglistánFucsovics Márton 53 helyet javított a férfi teniszezők világranglistáján, és a 180. helyen zárja az évet. A nyíregyházi játékos Olaszországban, Andriában egy 30 ezer dolláros ATP challenger-tornát úgy nyert meg vasárnap, hogy a második és a negyedik kiemelt kiverése után a harmadikként rangsorolt német Dustin Brownt (120. a világranglistán) verte a döntőben (6:3, 6:4).

Embedly Powered

Egy koldustól is lehet tanulniGyerekkorában állandóan kezelésre és műtétekre járt, mára tízszeres világbajnokként sokaknak példaképe. Megmaradhatott volna kövérkés, kesergő kisfiúnak, de inkább kitört az ördögi körből. Mezei Gergőnek tuti módszere van a negatív gondolatok felszámolására, és olyan belső motort talált, amivel szervátültetettként is felveszi a versenyt az ép futókkal.

Embedly Powered

via Origo

Ritka pánikot élt túl a Red BullA nemzetközi sajtó egyöntetűen Sebastien Vettel dicséri, miután a Red Bull már négyszeres világbajnok pilótája nyerte meg vasárnap a Forma-1-es szezonzáró Brazil Nagydíjat. Ráadásul ez volt pályafutása 39. diadala, ezzel beállította honfitársa, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2004-es csúcsát. Bild: ” Vettel háromkerekes győzelme. A boxban egy kereket elfelejtettek kicserélni, de így is összejött a rekord.”

Embedly Powered

via Hir24

Sportrajongóknak: ezt kell kérni a Jézuskától

Az idén már 26. alkalommal jelent meg a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) kiadásában az év jelentős eseményeit, történéseit felelevenítő sportévkönyv, a Sport 2013. A mű hétfői bemutatóján, ahol megjelent Gyurta Dániel, Hosszú Katinka, Kozák Danuta és Szász Emese, Borkai Zsolt MOB-elnök arról beszélt, a londoni sikerek után sokan nem hitték, hogy az olimpiát követő esztendő is hasonló magyar diadalokat hoz.

Embedly Powered

via Mno
Armstrongtól a sivatagi stadionépítőkigCsalások, vesztegetések, amelyek megrengetik a sportrajongók hitét, és doppingügyek, amik miatt vastag szponzorok vonulnak ki a sportágak mögül. Megszégyenített sportolók, stadionépítő rabszolgamunkások és 380 megbundázott meccs. Az elmúlt hónapok legnagyobb port kavart sportbotrányai.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.11.25.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close