Sportszemle — 2013/11/25 at 06:30

Sportszemle 2013.11.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A vaduzi rettenet nyomábanTúl vagyunk a királyetapon, Ingolstadtból átköltöztünk Brianconba: Németországból indulva jártunk Ausztriában, Svájcban, Liechtensteinben és Olaszországban is, mígnem eljutottunk Európa egyik legmagasabban fekvő városába. A helyi magyaros rangadó nem jött össze, Hajnal Tamásék viszont ottjártunk után nyertek a listavezető Kölnnél. Hozzuk-visszük a szerencsét.

Embedly Powered

Nincs jegye? Menjen a tetőre!Nem egyszerű jegyhez jutni a világ legnépszerűbb klubjainak meccseire, pláne, ha rangadóról van szó. Ezt orvosolná a jövőben Manchester United azzal, hogy felküldi a tetőre a belépő nélkülieket. Ha lehet hinni a Mirror által közölt terveknek, akkor az új Wembley mögött álló építészcsapatnak vad elképzelései vannak az Old Trafford felújításáról.

Embedly Powered

Borkai Zsolték a pápánál jártakFerenc pápa szombaton a Vatikánban audiencián fogadta az európai olimpiai bizottságok küldöttjeit, köztük Borkai Zsoltot, a MOB elnökét és Szabó Bence főtitkárt. Az eseményre Európai Olimpiai Bizottság (EOC) 42. közgyűlés zárónapján, a 2015. évi I. Európa Játékokról szóló beszámolót követően került sor.

Embedly Powered

via Hir24
Magyarok mérhetik az időt az első ralikrossz-vb-nA magyar Chronomoto Team kapta meg a jövőre első alkalommal megrendezendő ralikrossz-világbajnokság futamainak időmérési feladatait. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség közleménye szerint a Majosházi Péter vezette csapat 1998 óta dolgozik időmérőként különböző autó- és motorversenyeken, idén pedig a ralikrossz Európa-bajnokság összes versenyén ellátta ezt a feladatot.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

„A tudás hatalom, a bajusz király!”

Ha azt mondom, Movember? Te azt mondod: bajusz?!

Close