Sportszemle — 2013/11/22 at 07:00

Sportszemle 2013.11.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Íme, a világ egyetlen veretlen válogatottjaAz európai futballban egyetlen egy válogatott van, amely még sohasem kapott ki, még gólt sem rúgtak neki: Gibraltár. Jó, egyelőre ez nem olyan nagy sztori, ha hozzátesszük, a brit koronagyarmat, az UEFA legutoljára felvett tagállama első hivatalos mérkőzését kedden játszotta. A 0-0 azért nem rossz azzal a Szlovákiával, amely az előző világbajnokágra még ki tudott jutni.

Embedly Powered

Csodás gesztus a Pick SzegedtőlA Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton magyar idő szerint 21.30-kor Portugáliában, a Benfica otthonában lép pályára az EHF-kupa 3. fordulójában. A mérkőzést a tragikus körülmények közt elhunyt Fehér Miklós emlékének szentelik. Amint kiderült, hogy a szegediek portugál csapatot kapták ellenfélül az EHF-kupában, egyből gyors szervezésbe kezdtek – a Benfica elleni két találkozót a portugál klub egykori magyar légiósa, Fehér Miklós emlékének szentelik.

Embedly Powered

via Hir24

Szerződést hosszabbított a FIFA és az adidasNemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a világbajnokságok hivatalos labdaszállítója, az adidas 2030-ig szerződést hosszabbított. A csütörtöki, moszkvai bejelentéskor összeget nem árultak el a felek, de sajtóértesülések szerint négyéves ciklusonként 100 millió dollárról szól. Az adidas és a FIFA együttműködése 1970-ben kezdődött, így a mostani megállapodás végén lesz hat évtizedes.

Embedly Powered

Sprayt kapnak a játékvezetőkA Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az úgynevezett szabadrúgásspray használata mellett döntött a decemberi, marokkói klubvilágbajnokságon. A játékvezető a sprayvel a szabadrúgások előtt meghúzhatja azt a vonalat – a labdától 9.15 méter távolságban -, ahol a védekező csapat játékosai sorfalat állhatnak.

Embedly Powered

Görbicz Anita ösztöndíjjal támogatja a tehetségeketA Győr és a magyar női kézilabda-válogatott klasszisa a játéka mellett más területen is szolgálja a magyar kézilabdát, a magyar tehetségek fejlődését. A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége, a MATEHETSZ egy olyan civil egyesület, amely pályázatokon nyert forrásokból (például a Magyar Géniusz Program és a Tehetséghidak Program) olyan országos hálózatot hozott létre és üzemeltet, amely helyben keresi és támogatja a tehetséges gyerekeket, fiatalokat, képességeik kibontakoztatásában.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jó vírusvideó=siker!

Az internetnek és a közösségi média töretlen terjeszkedési hadjáratának köszönhetően a marketinges szakemberek újabb és egyre változatosabb eszközökkel próbálják meg...

Close