Sportszemle — 2013/11/21 at 06:30

Sportszemle 2013.11.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sztárkörnyék: Boateng, Szalai, SofronA felhőkarcolókkal megbolondított, ultramodern Frankfurtból a harmad akkora Krefeldbe utaztunk át tegnap. Európai sporttúránk legutóbbi állomásán megnéztük, milyen a legmagasabb szintű német jégkorong és miként csinált a Münchenből is ellenszenves csapatot Pierre Pagé, illetve megtekintettük a vidéket, ahol Sofron István, Szalai Ádám és Kevin-Prince Boateng is éldegél manapság.

Embedly Powered

Több mint 400 induló a 2014-es DakaronTöbb mint 400 induló vesz majd részt a január 5-én rajtoló Dakaron, a világ legnehezebb tereprali-versenyén, amelyen az autósokra 9374, a motorosokra és quadosokra pedig 8750 kilométer vár. A szervezők szerdán közölték a legfőbb adatokat a 35. Dakarról, amelyet hatodszor rendeznek Dél-Amerikában.

Embedly Powered

Talmácsi újra megcélozta a MotoGP-tA 2007-ben világbajnok Talmácsi Gábor szeretne visszatérni a gyorsaságimotoros-vb sorozatába. Talmácsi: Mintha puskával lőttek volna lábon “A sípcsonttörésemen már túl vagyok, de a lábamból eltávolított, elhalt izomrész helye még fáj” – mondta a Blikknek a nyáron súlyos sérülést szenvedett motoros, aki jelenleg fizioterapeutához jár.

Embedly Powered

via Origo

A sorsolás után néhány órával kész lehet az Eb-selejtező programjaEgy számítógépes programnak köszönhetően már néhány órával a sorsolás után kész lehet a 2016-os, franciaországi labdarúgó Eb-selejtezőjének menetrendje. Wolfgang Niersbach, a német sportági szövetség elnöke a Sport Bildnek azt mondta, a tervek szerint a február 23-i, nizzai sorsolást követően mindössze négy órára lesz szükség ahhoz, hogy elkészüljön a végleges műsor.

Embedly Powered

Hemingway engedett a Honvéd-szurkolóknakA Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway úgy döntött, hogy ismét beengedi az ultrákat szektorukba, az úgynevezett ‘Északi Kanyarba’ a szombati, DVSC-Teva elleni magyar bajnoki meccsre. A klub közleményét változatlan formában közöljük.

Embedly Powered

Felajánlotta lemondását a Fradi edzőjeElek Gábor kudarcként élte meg a Bajnokok Ligája-kiesést, ezért döntött úgy, ha a klub vezetése is ezt gondolja, irányítsa más a női kézilabdacsapatot.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sport és Innováció meetup beharangozó a DIGI Sporton

Tegnap Márkus Anita [a Nike Magyarország PR vezetője] és Zsédely Péter [a meetup főszervezője] vendégeskedtek Szombathy Pálnál a DIGI Sporton...

Close