Sportszemle — 2013/11/20 at 06:30

Sportszemle 2013.11.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Itt a 140 milliárd dolláros katari vb első hűthető stadionjaA hétvégén bemutatták a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra épülő első stadion végleges terveit. Az al-Vakrah Stadiont a katari gyöngyhalászok tradicionális hajójának mintájára tervezték, és 40 ezer fő befogadására lesz alkalmas.

Embedly Powered

Száztizenegy sportoló kap Magyar Sportcsillagok-ösztöndíjatSzáztizenegy felsőoktatásban tanuló élsportoló részesül a jelenlegi tanév első félében a Magyar Sportcsillagok-ösztöndíjban, amellyel a kormány az első diploma megszerzését támogatja. Az ösztöndíjról szóló oklevelek keddi ünnepélyes átadóján, a Művészetek Palotájában Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere elmondta, hogy az első alkalommal kiírt pályázatra 25 sportág 193 versenyzője jelentkezett.

Embedly Powered

Djokovic ragaszkodott FucsovicshozVolt olyan nap, amikor egymás után Roger Federerrel, Rafael Nadallal, Stanislas Wawrinkával majd Novak Djokoviccsal edzett. Fucsovics Márton a londoni teniszvébén segített felkészülni a sztároknak, akik közül Nadal annyira megizzasztotta, hogy többször is pólót kellett cserélnie, Djokovic pedig ragaszkodott ahhoz, hogy ő melegítse be.

Embedly Powered

via Origo

Sportdiplomáciai kudarc: így nem lett olimpiai kvótánkFérfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónk kétszer bukta el a kvótát a szocsi téli olimpiai játékokra. Egyszer sem önhibájából. Hogy hogyan lehet kétszer elveszteni valamit, amit még meg sem szereztek? Egyszerűen: pályán kívül, asztalnál. Íme a váltó torinói és kolomnai kálváriája, avagy nesze neked, sportdiplomácia.

Embedly Powered

via Hir24

Saját múzeumot építtet C. RonaldoSajtóértesülések szerint saját múzeumot építtet Cristiano Ronaldo. Az általában jól informált portugál lap, a Diario de Noticias kedden azt írta, a múzeum a Real Madrid és a portugál labdarúgó-válogatott sztárjának szülővárosában, a Madeira szigetén fekvő Funchalban áll majd, és még idén, de legkésőbb 2014 elején felavatják.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

60 éves a hathárom

hathárom – Tények, titkok legendák címmel különleges összeállítást készített a Nemzeti Sport Magazin az esemény hatvanadik évfordulója alkalmából. A kiadvány...

Close