Sportszemle — 2013/11/19 at 06:30

Sportszemle 2013.11.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Neymar kontra Kovács István – tehetségek felépítése, eladásaA legutóbbi válogatottas szünetben jelentkeztünk térségi piaci elemzésünkkel, amelyben kimutattuk, hogy a legtöbb környező országgal ellentétben Magyarországról az elmúlt öt évben fokozatosan egyre kevesebb labdarúgó igazolt Nyugat-Európába, folyamatosan csökkent a légiósok száma. Októberben ott hagytuk abba cikkünket, hogy az adatokkal szembesítjük a klubvezetőket, a menedzsereket és a Magyar Labdarúgó-szövetséget.

Embedly Powered

„Világbajnok sportolók nyomorognak” – ki tartsa el az érmeseket?Hogy kaphatnak az olimpiai bajnokok havi több százezer forintos apanázst, miközben több világ- és Európa-bajnok élsportoló segélyért kuncsorog? Egyáltalán az állam feladata, hogy életük végéig gondoskodjon a bajnokairól? Ha igen, juttatást adjon, vagy tanítsa meg őket civilként boldogulni? – ezekre a kérdésekre kerestük a választ egy manapság biztonsági őrként dolgozó egykori birkózóbajnok, a MOB és elméleti sportszakemberek segítségével.

Embedly Powered

via Hvg
Pénteken dől el, lesz-e női kézi Final FourPénteken dönt az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) arról, hogy a női Bajnokok Ligájában négyes döntő zárja-e le a 2013/14-es szezont. A Final Four megrendezésére Budapest és Ljubljana pályázott. Kelecsényi Ernő, a címvédő és a mostani BL-kiírásban eddig százszázalékos Győri Audi ETO KC elnöke, az EHF úgynevezett női klub marketingbizottságának tagja az MTI-nek hétfőn elmondta: a kontinentális szövetség pénteken, Bécsben lezárja az ügyet.

Embedly Powered

Megszólalt Darnyi TamásMagyar Úszó Hírességek Csarnoka: az első beiktatás Százhalombattán pazar gálaest keretében iktatták be a Magyar Úszó Hírességek Csarnokának első tagjait: Hajós Alfrédet, Széchy Tamást, Egerszegi Krisztinát, Darnyi Tamást, Hargitay Andrást és Kiss Lászlót. Egy több éves álom válik valóra azzal, hogy a százhalombattai Konferencia-központban – a floridai Fort Lauderdale-ben működő nemzetközi intézmény mintájára – hamarosan megnyílik a Magyar Úszó Hírességek Csarnoka.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A lehetőségek tárháza végtelen…

...csak jól kell kihasználni. Brazília egy óriási ország, amelyben rengeteg potenciál rejtőzik. A világ legnagyobb sportszervezetei is így gondolták, amikor...

Close