Sportszemle — 2013/11/18 at 06:30

Sportszemle 2013.11.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Natasa Kovacsevics: Az első pillanatban elfogadtam, hogy nincs lábaHamarosan eldobhatja a mankót és visszatérhet Győrbe Natasa Kovacsevics, de a kosárlabdázó életében jelenleg az első és legfontosabb dolog az egyetem. A szerb lány a szeptemberi 7-i szörnyű tragédia – amelyben életét veszítette a győriek vezetőedzője, Fűzy Ákos és klubigazgatója, Tapodi Péter – után is mosolyogva tudott nyilatkozni a Nemzeti Sportnak.

Embedly Powered

Egyre nagyobb a káosz az olimpiai doppinglabor körülA Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség vasárnap előzetesen felfüggesztette a Moszkvában működő doppingellenőrző laboratórium működését, amely féléves eltiltásra számíthat, ha december 1-jéig nem javít működésén. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) Johannesburgban zajló kongresszusán vasárnap jelentették be, hogy az eredeti tervek szerint a februári szocsi téli olimpia mintáinak előrzését végző laboratóriumnak december elsejéig be kell mutatnia egy olyan programot, amely növeli a bizalmat működésével kapcsolatban.

Embedly Powered

via Origo

Michelisz: Iszonyatosan összetört az autóA Zengő Motorsport versenyzője az évadzáró után elmondta, még sosem tört ennyire össze autót. Mint az megírtuk, Michelisz Norbert a Makaói Nagydíj első futamán a negyedik helyre hozta be a Hondát, a másodikon viszont hamar kiesett, hiszen összeakaszkodott Tom Chiltonnal, megpördült és egy tömegbaleset alakult ki a kavarodásból.

Embedly Powered

via Hir24

Bolt és Fraser-Pryce lett az év atlétájaA jamaicai Usain Bolt, és honfitársa, Shelly-Ann Fraser-Pryce nyerte az év legjobb atlétája díjat a nemzetközi szövetség választásán. Az IAAF szombati közleményéből kiderül, hogy a világ leggyorsabb embere, a moszkvai világbajnokságon három aranyérmet is begyűjtő 27 éves Bolt – aki a vb-k történetének legeredményesebb atlétájává lépett elő – ötödször részesült az év legjobbja elismerésben, amellyel ezúttal 100 ezer dolláros pénzjutalom is jár.

Embedly Powered

Megdöbbentő délután a Salzburg fociközpontjábanAutócsodák, Sebastian Vettel kocsija, repülőgépek, Felix Baumgartner űreszközei, csocsóban vesztes és csalózó hokibíró, leesett állak egy funkcionalista edzőközpont láttán és megdöbbentő interjú a válogatott labdarúgóval. Ez volt európai sporttúránk harmadik napjának programja Salzburgban.

Embedly Powered

Amerikai álom kapujában a magyar TopflyersA Topflyers megálmodói a világhírű edző, Károlyi Béla texasi edzőtáborában ismerkedtek meg a cheerleading alapjaival. Cserép Péter és Turcsik István a Testnevelési Egyetem hallgatóiként kerültek ki a nyári táborba, ahol, mint mondják, az amerikaiak évtizedes tudást adtak át nekik. Ők pedig úgy döntöttek, hogy hazajönnek és megalapítják az első magyar csapatot. 2009 óta a maguk útját járják, alázattal, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy néhány héttel ezelőtt kijutottak a világbajnokságra.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.11.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close