Sportszemle — 2013/11/13 at 06:30

Sportszemle 2013.11.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


DVSC: a Fradival avatnák fel a „Robin Hood Stadiont”Épül a játéktér és a héjas tetőszerkezet az új Nagyerdei Stadionban Debrecenben. Az aréna a tervek szerint elkészül márciusra, áprilisban pedig a finomhangolás és a teszt lesz. Bordás Péter tervező a munka különlegességének az erdei környezetet tartja, míg az UEFA Robin Hood Stadionnak becézi a létesítményt.

Embedly Powered

Egerszegi és Darnyi a Magyar Úszó Hírességek CsarnokábanAz elsők között Egerszegi Krisztina és Darnyi Tamás kerül be a Százhalombattán lévőMagyar Úszó Hírességek Csarnokába. Amint az a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) keddi sajtótájékoztatóján elhangzott: az egyéniben ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi és a négyszeres ötkarikás aranyérmes Darnyi mellett Hargitay András háromszoros világbajnoknak, az edzők közül Kiss Lászlónak, a válogatott jelenlegi szövetségi kapitányának, posztumusz pedig a honi úszósport első olimpiai bajnokának, Hajós Alfrédnak és Széchy Tamás mesteredzőnek, megannyi klasszis kinevelőjének szavazott bizalmat a Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök vezette kuratórium.

Embedly Powered

Csányi Sándor szépen csendben adjon hálát az Istennek – interjú Deutsch TamássalCsányi Sándor egyáltalán nem bírja a kritikát, pedig az MLSZ vezetőjeként szembe kellene néznie az elmúlt három év sikertelenségével. A futballszövetségben önfejűséget és hozzá nem értést lát, az ultrákkal nem lenne szabad így bánni, az újpesti cigányok kezdetű rigmus belefér a szurkolásba – mondja Deutsch Tamás, az MTK elnöke, aki szerint a beléptetőkapukra kidobott ötmilliárd forintot inkább Gyurcsányon kellene számon kérni.

Embedly Powered

via Origo

Berki Mexikóban is megkóstolja a nachostBerki Krisztián felfedezi Mexikót. Na jó, arra talán kevés lesz az egy hét, ráadásul közben tornagálát is rendeznek londoni bajnokunk részvételével, de ha mást nem is, hát a nachost mindenképp megkóstolja, hiszen azt itthon is nagyon szereti. Hátha lesz valami különbség.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Robbanás lehet az okosóra piacon

Az innovatív folyamatoknak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően eljutottunk arra a szintre, hogy már kvázi minden elektronikai, technológiai eszköz elé...

Close