Sportszemle — 2013/11/12 at 06:30

Sportszemle 2013.11.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


F1: „Egy igazi ferraris” – 15 ezren búcsúztatták Massát; fotókTizenötezren búcsúztatták Felipe Massát, a Ferrari Formula-1-es istállójától idény végén távozó brazil pilótát Mugellóban. A Ferrari a szokásos év végi World Finals nevű rendezvényét használta fel az idény végén távozó Massa búcsúztatására. A vezetőkön, mérnökökön és szerelőkön kívül is nagy tömeg látogatott ki az eseményre, vasárnap tizenötezren köszöntötték a brazil pilótát.

Embedly Powered

Nem vágyik prímás szerepre a Hypo másodedzőjeKovács Ferenc a világ legjobb edzőivel dolgozhatott együtt, mégsem kapott soha ajánlatot magyar kézilabdacsapattól. Az 1999 óta a Hypo NÖ női együttesénél edzősködő szakember részese volt a klub utolsó BL-sikerének, az osztrák válogatott legsikeresebb időszakának, és állítja, Németh Andrástól tanulta a legtöbbet. No meg attól a Gunnar Prokoptól, aki atlétaedzőből képezte át magát a kézilabdára.

Embedly Powered

via Origo

200 millió forintos megállapodás a MOB és az MTVA közöttA Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) 2016 végéig szóló együttműködési megállapodást kötött hétfőn. A sajtótájékoztatóval egybekötött eseményen Borkai Zsolt, a MOB elnöke és Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója látta el kézjegyével a dokumentumot.

Embedly Powered

via Hir24

Armstrong mindent bevallanaHajlandó teljes őszinteséggel és részletességgel tanúskodni doppingos múltjáról egy független bíróság előtt Lance Armstrong amerikai kerékpáros, amennyiben garanciát kap, hogy tisztességesen kezelik az ügyét.

Embedly Powered

München nemet mondott a téli olimpiáraTúl az Oktoberfesten vasárnap ismét lázban égett München, s végül a tervezett társrendező városok lakosságával egyet értve követték a svájci St. Moritz és Davos népszavazáson hozott döntését: ők sem kérnek a 2022-es téli olimpia rendezéséből. Így a Zöldek által megfogalmazott ellenérvek („NOlympia) diadalmaskodtak, amelyek a gazdasági megfontolások mellett az Alpok természeti értékeit féltették a sok beavatkozástól.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egy csapatba áll össze a világ 11 legjobb focistája

A Samsung elindította Galaxy 11 névre keresztelt új globális marketingkampányát, melyben a világ legjobb futballistáit állítja egy csapatba a vállalat,...

Close