Sportszemle — 2013/11/11 at 06:30

Sportszemle 2013.11.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Újabb brit lovag, Sir David lesz BeckhambőlLovagi rangra emeli a brit uralkodó David Beckhamet. A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun bennfentes udvari forrásait idézve vasárnap azt írta, hogy az angol labdarúgás 38 éves élő legendájának neve szerepelni fog II. Erzsébet királynő újévi kitüntetési listáján.

Embedly Powered

145 kiló idegroncs

A Miami Dolphins két méter magas, 145 kilós falembere, Jonathan Martin néhány napja csapatával egy közös ebédnél utolsóként ült le az asztalhoz, mire a többiek felálltak és otthagyták. Martin a földhöz vágta tálcáját és kiviharzott a menzáról, idegösszeomlást kapott.

Embedly Powered

Audi Aréna lehet a győri sportkomplexumGyőr polgármestere, Borkai Zsolt azt mondta, hogy nagy esélye van annak, hogy az Audi nevét viselje a tervek szerint jövő őszre megépülő sportkomplexum.

Embedly Powered

via Hvg

Harminc guggolásért ingyen lehet metrózni MoszkvábanHarminc guggolásért ingyen lehet utazni péntektől a moszkvai földalattin. A moszkvai metróvállalat az Orosz Olimpiai Bizottsággal közösen szervezte meg az akciót. A Visztavocsnaja (Kiállítási) metrómegállónál felállított automata azoknak ad ki ingyenjegyet, akik vállalják a tornát.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Innováció a sportban

Olyan aktuális témáról beszélhetünk, aminek relevanciája a XXI. században megkérdőjelezhetetlen, azonban most még fontosabb szerepet tulajdoníthatunk neki, hála a következő...

Close