Sportszemle — 2013/11/07 at 06:30

Sportszemle 2013.11.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Történelmi ütés Európából ÁzsiábaTiger Woods a golf történetében először küldött át egy labdát Európából Ázsiába. A világelső amerikai golfozó 20 percre nyugalomra intette Isztambult, hiszen csak miatta zárták le a hatsávos Boszporusz-hidat, amely összeköti Európát és Ázsiát. Erre azért volt szükség, mert Woods az 1560 méter hosszú hídon ütött át egy golflabdát, vagyis egy ütéssel a másik kontinensre küldte át azt.

Embedly Powered

via Hir24
Az MLSZ keresi a kapcsolatot Jupp HeynckesszelImmár a napnál is világosabb, külföldről érkezik az új szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott élére. Egervári Sándor távozását követően biztosan nem hazai szakember ül a válogatott kispadjára, sőt a napok, hetek előrehaladtával és az információk áramlásával az is egyre valószínűbb, hogy holland, spanyol, német trióból kerül ki a „győztes”.

Embedly Powered

Szigorít és enyhít is a WADAEgyfelől szigorít, másfelől megértőbb is lesz doppingpolitikájában a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA), amely a jövő héten tartja világkongresszusát a dél-afrikai Johannesburgban. E fórumon fogadja el a működését illetően felerészben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, felerészben pedig a kormányok által finanszírozott szervezet új kódexét, amely 2015.január elsején lép életbe valamennyi országban.

Embedly Powered

Beckham gatyájától Serena Williams forrónadrágjáigSportolókkal minden eladható, pláne a rangosabb világesemények előtt, amikor rendesen elárasztják a sportreklámok a médiát. Ilyenkor alázhatják Figóékat szumósok, láthatjuk hátulról forró nadrágban Serena Williamset adogatni, vagy Baumgartnert a sztratoszférából ugrani. A legjobb sportreklámokból mindenkinek megvan a maga toplistája, mi is csak egy erősen szubjektív tízeset állítottunk fel.

Embedly Powered

102 évesen sem adja fel a rekorder kerékpárosJanuárban újabb rekordkísérletre készül Robert Marchand, aki novemberben lesz 102 éves, mégis új korosztályos világcsúcsot állítana fel azzal, hogy egy óra alatt 25 kilométert kerékpározik.

Embedly Powered

via Origo
Eddig csak 4493 argentinnak van vb-jegyeHatalmas a csalódottság Argentínában azok után, hogy az első sorsoláson az ország szurkolói mindössze 4493 jegyhez jutottak a jövő évi, brazíliai labdarúgó-világbajnokságra. “Ez világszégyen!” fogalmazott online kiadásában az Ole című sportlap, az Ambito Financiero című újság pedig közelgő konfliktusról írt.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Átalakítja a FIFA a futball-vb szponzorációs stratégiáját

Először lesz alkalmuk a vállalatoknak regionális szponzori csomagokat választaniuk a labdarúgó világbajnoksághoz kapcsolódóan.

Close