kézilabda, Sport PR — 2013/11/05 at 11:50

Újjászületés – a Győri Audi ETO KC BL-győzelmének hihetetlen története

by

Hamarosan könyv jelenik meg a Győri Audi ETO KC idei fantasztikus Bajnokok Ligája győzelméről.

Amikor elveszítesz hét nemzetközi kupadöntőt, talán tartasz egy kicsit a nyolcadiktól. Kivéve persze, ha győri kézilabdázó vagy, Ambros Martín az edződ, és most tértél vissza, legalábbis képletesen szólva, a halál torkából, mert akkor ehelyett inkább tökéletes koncentrációval és megingathatatlan magabiztossággal megszerzed a legnagyobb európai klubtrófeát.

A Győri Audi ETO KC BL-győztes csapata

A Győri Audi ETO kézilabdacsapat tagjai az idei Bajnokok Ligája győzelemmel valóra váltották életük álmát. Az oda vezető út legtöbbjüknek rögös, de mindannyiuknak rendkívül küzdelmes volt. A november közepén megjelenő könyvben a sikersztori szereplői őszintén vallanak pályafutásuk örömeiről és nehézségeiről, egy élsportoló mindennapjairól, és a BL-győzelem kulisszatitkairól.

borito_elolap

Hányadszorra futottam neki? Hányadszor kellett összeszednem magam? El sem tudtam volna bújni a meg nem nyert döntők elől… Mennyit vártam rá! De érdemes volt, hiszen pályafutásom legszebb pillanatait köszönhettem annak, hogy nem adtam fel az álmomat!
Görbicz Anita

Tizenhét vagy tizennyolc éves lehettem, amikor rádöbbentem, hogy pusztán azzal a borzalmasan kevés tehetségemmel nem viszem majd semmire, de úgy gondoltam, hogy ha már a legügyesebb játékos nem lesz belőlem soha, a legerősebb még lehetek.”
Heidi Löke

Forrás: gyorietokc.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.11.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close