Sportszemle — 2013/11/04 at 06:30

Sportszemle 2013.11.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Budapesten rendezhetik a női kézilabda BL-döntőtA kormány támogató szándékának megerősítéséről tárgyalt Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár az Európai Kézilabda-szövetség (EHF), illetve a 2013/2014-es női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének megrendezésére közösen pályázatot beadó Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) és a Hungarofest Nonprofit Kft. képviselőivel.

Embedly Powered

via Mno
Csak egy átlagos nyugdíjasAbban bízott, hogy NB I.-es játékos lehet, végül olimpiát, vb-t és Eb-t is nyert kapusként a vízilabdaválogatottal. Cservenyák Tibor vegyészmérnökként diplomázott Budapesten, visszavonulása óra rákkutatással foglalkozik Zürichben, ahová egyenesen a holland király unokatestvére utazott el megkérni tőle lánya, Viktória kezét. Svájcból úgy látja, nehéz helyzetben van Magyarország, de megvan az emberi tőke ahhoz, hogy kemény munkával és a teljesítmény megbecsülésével utolérjük Nyugat-Európát.

Embedly Powered

Ez a foci pocsolya, nem pezsgőfürdőAz amszterdami megalázó 1-8 után két választása van a magyar futballnak. Marad minden a régiben, vagy alapjaiban forgatják fel. Garancsi István, a magyar bajnokságot vezető Videoton tulajdonosa az utóbbit szeretné, ezért tovább gerjeszti a vitát. Szerinte a Huszti-levél óta csak a széthúzás lett nagyobb, de hogy mi jöhet, arról interjúnkban beszél.

Embedly Powered

Szalainak elege lett a focimutyibólFelkavarja a magyar futball poshadt állóvizét az UEFA-edzőképzés januárban kinevezett koordinátora. A Mezey György helyére kinevezett Szalai László szemrebbenés nélkül buktatott meg korábbi neves labdarúgókat a korábbi komolytalan Pro-kurzuson, és alaposan átformálná nem csupán a trénerek képzését, de a szakemberek szemléletmódját is. A vele készített interjúban beszél üvegszilánkos edzőpályákról, Szalai Ádám kifakadásáról, hazai kapitányjelöltről és arról is, hol „rontják el” a stoplist húzó fiataljainkat.

Embedly Powered

via Mno
Szekeres Pál a Nemzetközi Kerekesszékes Vívó Szövetség alelnöke lettSzekeres Pált választotta meg alelnöknek a Stoke Mandeville-ben tartott elnökségi ülésén a Nemzetközi Kerekesszékes Vívó Szövetség (IWAS).

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Tagozat indul a Magyar Marketing Szövetségben

Hiánypótló kezdeményezés keretében 2014. január 1-től megkezdi munkáját a Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata. A szövetség szakmai partnere a tagozat...

Close