Sportszemle — 2013/10/29 at 06:30

Sportszemle 2013.10.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Platini 40-re növelné a vb-résztvevők számátSzerinte a 2018-as vb-től kezdve lehetne növelni a mezőnyt. Múlt héten Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) vezetője hangsúlyozta: szerinte a mostaninál több afrikai és ázsiai együttesnek kellene helyet biztosítani. Az UEFA elnöke azonban úgy véli, hogy nem az európai csapatok kárára kellene módosítani, egyszerűbb és mindenki számára igazságosabb volna, ha 32 helyett 40 válogatott szerepelhetne a tornán.

Embedly Powered

via Mno
Férfi kézi: nem a magyar-szlovák pályázat nyert a 2019-es vb-reNémetország és Dánia rendezheti a 2019-es férfi kézilabda-világbajnokságot, miután a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) dohai ülésén a két ország pályázata maga mögé utasította a magyar-szlovák közös és a lengyel kandidálást. Svédország és Norvégia a szavazás előtti napokban visszavonta pályázatát.

Embedly Powered

Fotókiállítás a dunaszerdahelyi szurkolóverésrőlFényképkiállítással emlékeznek Dunaszerdahelyen arra az öt évvel ezelőtti DAC-Slovan meccsre, melynek során a szlovák rendőrség kommandósai behatolva a magyar szurkolók táborába többeket megvertek. A Csallóköz központjának számító Dunaszerdahelyen történt szurkolóverésre 2008. november 1-jén a helyi DAC és a pozsonyi Slovan közötti bajnoki meccs alatt került sor, amikor a rendőrök állítólagos rendzavarásra hivatkozva benyomultak a magyar szurkolók táborába.

Embedly Powered

Napról napra emelkedik a pályák számaAz elmúlt hétvégén több településen avattak az MLSZ Pályaépítési Programjában megépült új műfüves pályát.

Embedly Powered

Coca-Cola CUP: még lehet nevezni az új idényreNovemberben kezdetét veszi a középiskolások számára kiírt országos futballtorna második szezonja. Akik elindultak a tavalyi, első alkalommal kiírt Coca-Cola CUP-on, alighanem nagyon sajnálnák, ha kimaradtak volna a bajnoki küzdelmekből. A végső győztes csapatok életre szóló élményekkel gazdagodtak, de akik korábban búcsúztak a küzdelmektől, azok is részt vehettek néhány remek hangulatú, színvonalas focitornán.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gyermekek védőoltásáért fogott össze az Olympiakos és az UNICEF

A görög élvonalban szereplő Olympiakos mezére felkerült az Egyesült Nemzetek Gyermekalapjának logója.

Close