Sportszemle — 2013/10/24 at 06:30

Sportszemle 2013.10.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tomori: Újra az őrület határán, egymásért küzdveA már meglévő repertoár mellett újabb variációkat is gyakorol a decemberi világbajnokságra készülő női kézilabda-válogatottunk Szombathelyen. A klubjában inkább jobbátlövő poszton játszó Tomori Zsuzsanna az előző évhez képest több feladatra számít jobb oldalon is.

Embedly Powered

Magyar kőműves Európa legjobb kutyaszánhúzójaHering Tamás 1997-ben kezdett el versenyezni, azóta Magyarország első számú kutyaszánhúzója lett, Európa-bajnokságon arany-, világbajnokságon bronzérmet nyert. A győzelmekért pénzt nem kap, maximum egy zsák tápot. A húsz kutyának csak az etetése havonta százezer forintba kerül, ezt a pénzt főleg köművesmunkából teremti elő. Egy gyermeke van.

Embedly Powered

via Origo
Macskakő: Angliában rajtol a Tour de FranceSzerdán bemutatták a jövő évi francia országúti kerékpáros körverseny, a Tour de France útvonalát, mely július 5-én az angliai Leeds városából indul. A világ legrangosabb kerékpáros viadalának 101. versenyén az első három szakaszt Angliában teljesíti majd a mezőny, s a negyedik napon ér Franciaországba. Az ötödik etap pedig Belgiumból, Ypresből indul.

Embedly Powered

Új autókat kaptak a szegedi kézilabdázókMagyarország egyik legjobb kézilabdacsapatához méltó személyautókat kaptak a szegedi kézilabdások. A Toyota tizenöt új gépkocsit adott át 1+1 éves használatra a Pick Szeged Kézilabda Csapatának, így az elmúlt két év folytatásaként, továbbra is megbízható Toyota autókkal közlekedhetnek a játékosok.

Embedly Powered

Ezért éri meg indulni a téli olimpiánA Samsung az összes téli olimpiai indulót egy okostelefonnal lepi majd meg Szocsiban jövő februárban, a sportolók a cég a Galaxy Note 3-as modelljét kapják, teljesítményüktől függetlenül. A cég azt írta, új okostelefonjával az összes olimpikon egyedi módon örökítheti majd meg a kéthetes rendezvényen szerzett élményeit.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Adj energiát: multiplatform szponzoráció a Madison Square Gardenben

A Major Energy vállalattal kötött megállapodást a Madison Square Garden Company és az NBA-ben szereplő New York Knicks. Az energiaszolgáltató...

Close