Sportszemle — 2013/10/22 at 06:30

Sportszemle 2013.10.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Első meccsét játssza a liga rögbi-válogatottTörténete első válogatott mérkőzésére készül a magyar liga rögbi-válogatott, amely vasárnap délután a Margitszigeti Atlétikai Centrumban Görögország ellen lép pályára. Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján Habóczki Zsolt, a sportági szövetség elnökségi tagja elmondta: a szövetség ezzel a mérkőzéssel szeretné megmutatni és felhívni a figyelmet a liga rögbi létezésére.

Embedly Powered

Bevisszük a Fradi-stadionbaEurópában még ilyen ütemben nem épült ekkora stadion, mint a Ferencváros új létesítménye, amely a tervek szerint a 2014-2015-ös szezon nyitómeccsére elkészül. Közben az építkezés tövében megnyílt a klub látogatóközpontja is, tettünk egy kört itt és a földből gombaként kinövő stadionban is.

Embedly Powered

via Origo

A Dakar nyomában: Szalay Balázs visszatér AfrikábaA Dakar-rali helyett a december 29-én kezdődő Africa Eco Race versenye indul jövőre először a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős. Az Opel Dakar Team hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a duó 2004 óta szerepel Opellel a különböző tereprali-viadalokon, azaz ennek az együttműködésnek éppen jövőre lesz a 10 éves jubileuma.

Embedly Powered

A magyar futballedzői kar elvesztette a hitelétSzalai László, az MLSZ edzőképzésének vezetője túl általánosnak tartja Szalai Ádám helyzetértékelését, de elismeri: a magyar fociedzői kar hiteltelen, miközben azért szerinte lehetne találni alkalmas magyar szakembert szövetségi kapitánynak. Szalai a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: a kora harmincas trénerekből szeretne kinevelni egy új szemléletű társaságot 5-6 év alatt, el akarja érni a licenc-visszavonási jogot és azt, hogy elvárásokban egy futballedző megfeleljen a tanárok előtt támasztott követelményeknek.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Angol klubcsapatok környezettudatos gazdálkodása – Forest Green Rovers

Ebben a cikksorozatban angol klubcsapatok esettanulmányán keresztül szeretném bemutatni azt, hogyan valósítható meg a környezeti értelemben vett fenntarthatóság.

Close