kosárlabda, Sportszponzoráció — 2013/10/22 at 11:50

Adj energiát: multiplatform szponzoráció a Madison Square Gardenben

by

A Major Energy vállalattal kötött megállapodást a Madison Square Garden Company és az NBA-ben szereplő New York Knicks. Az energiaszolgáltató kreatív akciókkal egészíti ki a hagyományos szponzori megjelenéseket.

Többéves szerződés keretében a Major Energy lett a New York Knicks hivatalos gáz és elektromos energia szolgáltatója, valamint a csapat meccseinek otthont adó Madison Square Garden hivatalos partnere.

Madison Square Garden bejárat

A Knicks NBA mérkőzései alatt a Major Energy kiemelt megjelenést kap a csarnokban a LED hirdetőtáblákon, valamint a szurkolók bevonására szolgáló hangerő mérő [Noise Meter] játék során a pálya fölé függesztett eredményjelzőn. A cég reklámjai szerepelnek majd a Madison Square Gardenben tartott rendezvények során a létesítmény belső televíziós hálózatán, továbbá az MSG Network csatornán. A New York Knicks egy dedikált márka-aloldalt is indít a Major Energy számára a saját honlapján.

Madison Square Garden fényárban

A Major Energy fogyasztói jegyeket nyerhetnek a Knicks mérkőzéseire és egyedi ajánlatokat kapnak a csapat merchandising termékeire. A „Knicks Win At Home – You Win At Home” [Ha a Knicks nyer otthon, te is nyersz otthon] kezdeményezés keretében a Major Energy ügyfelei exkluzív kedvezményben részesülnek az év során kapott legmagasabb energiaszámlájukból, amelynek mértéke a Knicks alapszakaszbeli hazai – tehát a Madison Square Gardenben elért – győzelmeinek számától függ.

Forrás: thegarden.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.10.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close