Sportszemle — 2013/10/21 at 06:50

Sportszemle 2013.10.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Bernabéuban már a Puskás-hetek a témaBár a Puskás-heteket hivatalosan csak szerdán nyitják meg, már a Real Madrid-Málaga spanyol bajnoki műsorfüzete emlékeztetett a közelgő eseményre, ami a nagy magyar játékosnak állít emléket.

Embedly Powered

Kokain, dopping és másság a focipályánAz angol FourFourTwo száz, az olasz La Gazzetta Dello Sport ötven labdarúgót kérdezett meg olyan kényes témákról, mint a rasszizmus, a homoszexualitás, a droghasználat vagy a depresszió. A teszt anonim volt, a végeredmény elgondolkodtató lett. A megkérdezett nagy-britanniai játékosok fele azt válaszolta, hogy a futballisták fele drogokkal, a többi között kokainnal élhet.

Embedly Powered

via Origo

wolverhampton_szurkoloHarminchét év után először hagyta ki csapata otthoni meccsétHarminchét év után először hagyta ki kedvenc csapata otthoni mérkőzését az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában játszó Wolverhampton Wanderers egyik szurkolója, hogy jelen lehessen neveltlánya esküvőjén.

Embedly Powered

Ha az elméd is bemerevedik, meghalszStig Severinsen új rekordot állított fel, amikor 76,2 métert úszott egy levegővel egy grönlandi tó jégpáncélja alatt. A saját korábbi csúcsát megdöntő dán nem védekezett a hideg ellen, csak egy úszószemüveget és egy úszónadrágot viselt. Severinsen 1 perc 26 másodpercet töltött a víz alatt, két lék között egy kötél mentén úszott.

Embedly Powered

Amikor a sportriporter megőrülAki valamennyire szerette kamaszkorában a focit, előbb-utóbb biztosan elgondolkodott azon, milyen jó lenne sportkommentátornak lenni, ott ülni abban a közvetítőkalitkában, élőben nézni a meccseket. Persze ez a vágy csak azután fogalmazódik meg, miután az illető rájön, hogy ő soha nem lesz már az új Pelé vagy Maradona.

Embedly Powered

Az MLSZ megmagyarázta, miért lesz zárt kapus a bajai kupameccsPénteken írtunk az MLSZ döntéséről, melyben arról határoztak, hogy a Baja-Újpest Magyar Kupa mérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni Baján. Annak ellenére, hogy az NB III.-as csapat átengedte volna a rendezés jogát ellenfelének, hogy nézők előtt játszhassanak.

Embedly Powered

aaa
ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Merchandising Rómában és Budapesten

A járulékos bevételek, a merchandising a nagy európai futball- klubok jövedelmének egyre nagyobb hányadát teszik ki. Nézzük, hogyan foglalkoznak ezzel...

Close