Sportszemle — 2013/10/17 at 06:30

Sportszemle 2013.10.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mocsai példát mutat EgervárinakA férfikézilabdázók szövetségi kapitánya visszafogadta azokat a játékosokat, akik korábban ilyen-olyan okokból lemondták a válogatottságot. Talán túlzó a címben rejlő párhuzam, de abból a szempontból semmiképp, hogy ezek szerint mindig kell legyen visszaút, ki lehet és kell békülni egy, a válogatottságot korábban vélhetően személyes vagy más okokból lemondó kiváló játékossal.

Embedly Powered

via Hir24

Tíz éve hunyt el Papp LászlóTíz éve, 2003. október 16-án halt meg Papp László háromszoros olimpiai bajnok, profi Európa-bajnok ökölvívó, edző, a magyar sportélet egyik legnagyobb és legnépszerűbb alakja. 1926. március 25-én született Budapesten. Gépkocsivezető édesapja zenére, hegedülni taníttatta, de mivel maga is bokszolt, gyakran vitte fiát ökölvívó mérkőzésekre.

Embedly Powered

DTM: 26 év után visszatér a mezőny a HungaroringreHuszonhat év után visszatér a Hungaroringre a német túraautó-bajnokság mezőnye. A DTM-ben legutóbb 1988-ban rendeztek versenyt a mogyoródi aszfaltcsíkon, ahol akkor a ma már 57 esztendős Johnny Cecotto győzött. Abban, hogy a sorozat ismét ellátogat Magyarországra, nagy szerepet játszott, hogy az Audinak, a BMW-nek és a Mercedesnek is van gyára a közelben.

Embedly Powered

Szavazzon, Egervári helyett ki jöjjön?Minden bizonnyal külföldi edzőt szerződtet az MLSZ a távozó Egervári Sándor helyére, legalábbis ez derült ki Csányi Sándor szerdai sajtótájékoztatójából. Az MLSZ-elnök azt mondta, hogy hét-nyolc név merült fel a szövetségi kapitányi posztra, közülük három-négy olyan van, aki irányított már európai topklubot. Megpróbáljuk felsorolni a választékot.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.10.16.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close