Sportszemle — 2013/10/16 at 06:30

Sportszemle 2013.10.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tomori: Attól még, hogy jobb a csapat, harcolni kellAki azt hitte, hogy vasárnap este kisebb földrengés rázta meg Dabast, annak jelezzük, szó sem volt természeti katasztrófáról, mindössze a Ferencváros női kézilabdázóinak szívéről gördültek le méretes kövek. Az FTC kemény csatákat megnyerve győzte le a 2012-es Bajnokok Ligája-győztes Buducsnoszt Podgoricát a B-csoport második fordulójában, újra a csapatjáték diadala volt a meccs, már-már az előző sikeres hónapokat idézte.

Embedly Powered

Csak focizni nem tud helyettünk a mindent látó szoftver“Gulácsi Péter kiváló teljesítményt nyújt Salzburgban. A szoftverprogramunk segítségével mi is meggyőződtünk jó formájáról, ezért neki szavaztunk bizalmat” – indokolta Egervári Sándor, a magyar válogatott azóta lemondott szövetségi kapitánya, hogy miért hívta be a kapust a hollandok elleni keretbe. Kíváncsiak voltunk, mit tud ez a szoftver.

Embedly Powered

via Origo

Kettő helyett négy év jár majd a doppingolásértA Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség várhatóan novemberben fogadja el új, szigorúbb szabályzatát, amely szerint a mostani kettő helyett négy év eltiltás jár 2015-től már az első doppingvétség után is. Tiszeker Ágnes, a nemzeti doppingellenes szervezet feladatait ellátó Magyar Antidopping Csoport vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy a változás nyomán akár egyetlen botlás is a sportpályafutása végét jelentheti valakinek.

Embedly Powered

Kamion Eb: Major Benedek lett az év újoncaMajor Benedeket, az Oxxo Energy Truck Race Team 17 éves pilótáját választották a kamion Európa-bajnokság idei szezonjában az év újoncának – olvasható a csapat honlapján.

Embedly Powered

Bejön a világraszóló futballreform TahitinTahitin minden gólt meg tudnak becsülni, amikor a válogatott 24-1-es gólkülönbséggel tudta le a Konföderációs Kupát, akkor sem zuhantak össze a játékosok, pofozógépként is minden percét élvezték. Nem tudni, honnan szedték ezt a hozzáállást, de hogy valamit nagyon tudnak a sportpszichológiáról, azt kétségtelen. A hazai bajnokságban már a vesztes is kap pontot.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Angol klubcsapatok környezettudatos gazdálkodása – Dartford FC

Ebben a cikksorozatban angol klubcsapatok esettanulmányán keresztül szeretném bemutatni azt, hogyan valósítható meg a környezeti értelemben vett fenntarthatóság.

Close