Sportszemle — 2013/10/15 at 06:30

Sportszemle 2013.10.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szalai kiborította a bilit – a teljes nyilatkozata vágatlanulIgen kemény kritikaáradattal öntötte el a magyar labdarúgást Szalai Ádám. A megszégyenítő Hollandia-Magyarország (8-1) világbajnoki selejtezőt betegség miatt kihagyó támadó szerint a magyar szurkolók és a futballszerető emberek húsz éve folyamatosan át vannak verve, a magyar futball már jó ideje nem nevel ki tehetséget, a magyar edzők egymás hátába döfik a kést egy-egy kudarc után. A támadó szerint olyan szövetségi kapitányra van szükség, aki kőkeményen veri a futballisták fejét, és megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Az igen feldúltan nyilatkozó Szalai listáján még sok-sok kritikai észrevétel sorakozott. Ezeket is meghallgathatja a sajtótájékoztatón készült vágatlan videókban.

Embedly Powered

Azok a felejthetetlen hármasok!Megunhatatlan és kimeríthetetlen téma a Serie A aranykorának (nyolcvanas, kilencvenes évek) világa. Ezúttal az idegenek beáramlását lezáró sorompó feloldása (1981) és a Bosman-szabály bevezetése (1995 december) közti időszakba utazunk vissza, amikor (1987-től) maximum három külföldi játékost nevezhettek meccsenként az edzők.

Embedly Powered

Újra macidobálás lesz pénteken a Miskolci JegesmedvéknélÚjra plüss macik dobálására kéri közönségét az élvonalban szereplő Miskolci Jegesmedvék jégkorong-csapata. A jótékonysági akciót 2009 óta rendezik meg. Idén október 18-án, az Újpest elleni mérkőzés napján hullhatnak macik a jégre. Magyarországon a Miskolci Jegesmedvék honosították meg a Tedd Bear Toss, azaz Dobj egy macit! akciót.

Embedly Powered

via Hvg

Akár 21 magyar sportoló is indulhat SzocsibanA Magyar Olimpiai Bizottság szerint legalább 12, de legjobb esetben akár 21 sportoló is képviselheti Magyarországot a 116 nap múlva kezdődő szocsi téli játékokon. A MOB hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy rövidpályás gyorskorcsolyában, alpesi síben, sífutásban, hódeszkában, szánkóban és gyorskorcsolyában van esély magyar szereplésre.

Embedly Powered

Tűzfalra került “Az évszázad mérkőzése”A Neopaint Works alkotócsoport a Rumbach Sebetyén utcában egy óriási tűzfalat festett át a 60 évvel ezelőtti londoni 6:3-mas mérkőzés emlékére.

Embedly Powered

Szombathelyen edz a vb-re a kéziválogatottA decemberi, szerbiai világbajnokság előtt álló magyar női kézilabda-válogatott képet kaphat az október 25-27-ig tartó szombathelyi tornán arról, hogy hol tart a felkészülésben. Siti Beáta, a csapat másodedzője elmondta: a Provident Kupán három kemény rivális, Norvégia, Brazília és Horvátország ellen kell bizonyítani.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Megkezdődtek a 2014-es labdarúgó VB jegyrendelései

…aztán gyorsan be is fejeződtek. Az első kör alatt leadott rendelések után kijelenthető, hogy óriási igény mutatkozik a jövő évi...

Close