Sportszemle — 2013/10/14 at 06:30

Sportszemle 2013.10.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


„Ami otthon folyik, az a labdarúgás megcsúfolása!”A pénteki, katasztrofális amszterdami vereség – vb-selejtezőn Hollandia-Magyarország 8-1 – után a Nemzeti Sport edzőket (köztük volt szövetségi kapitányokat) szólaltatott meg: mit gondolnak, ki viseli a felelősséget a válogatott súlyos kudarcáért? A válaszokból válogattunk.

Embedly Powered

Repüléshez nem kell pompon“A cheerleading, magyarul hajrázás, szurkolás vagy vezérszurkolás modern sportág, amely a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvözi. Elsősorban csapattevékenység, amely szorosan kapcsolódik más sportágakhoz, főleg az amerikai futballhoz, a kosárlabdához és a labdarúgáshoz.” (Wikipédia)

Embedly Powered

via Origo
Győzött, de nem világbajnok VettelA világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte meg vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjat, ezzel tovább növelte előnyét az összetettben, de még nem ünnepelheti sorozatban negyedik vb-diadalát.

Embedly Powered

via Hir24
Három rekord is megdőlt a 28. SPAR Budapest MaratononAz indulók, a maratonisták és a külföldi futók létszámát tekintve is rekord született a vasárnap rendezett 28. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon. Az eseményen a férfiaknál Józsa Gábor, a nőknél pedig Juhász-Staicu Simona ünnepelhetett magyar bajnoki címet.

Embedly Powered

hosszu-katinkaHosszú szenzációsan kezdett MoszkvábanMagyar szempontból remekül kezdődött az úszó világkupa sorozat moszkvai állomása, hiszen Hosszú Katinka egy arany-, három ezüst- és két bronzérmet szerzett már az első napon.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az egészséges életmódot népszerűsíti a Sacramento Kings

A szokásos szponzori kapcsolatokon túlnyúló megállapodást kötött a Sacramento Kings a Kaiser Permanente egészségügyi intézettel. Közösen népszerűsítik az egészséges életmódot...

Close