Sportszemle — 2013/10/11 at 06:50

Sportszemle 2013.10.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A LEN már most dicséri a 2014-es budapesti póló Eb-tA vizes sportokat összefogó európai szövetség, a LEN elismeréssel fogadta a magyar szövetség tájékoztatóját a jövő nyári, budapesti női és férfi vízilabda Európa-bajnokságról. A méltató szavak a LEN múlt heti skóciai kongresszusán hangzottak el – mondta el az MTI érdeklődésére hazaérkezése után Gyárfás Tamás.

Embedly Powered

A magyarok lassan sehova sem kellenek – megdöbbentő adatokMúlt heti piacelemzésünkben végignéztük a közép-kelet-európai térség elmúlt négy évének exportadatait, most pedig jöjjenek a számunkra legérdekesebb számok, az NB I mutatói – és ami mögöttük van. Elemzésünkből kiderült, hogy a 2009 óta a topligákba szerződő magyarok közül már senki sem játszik ott, ahová ment, hogy az elmúlt években mindössze négy jelenlegi válogatott labdarúgó igazolt külföldre, miközben harminc volt vagy jelenlegi felnőtt vagy utánpótlás-válogatott hazajött onnan.

Embedly Powered

Ünnepeltek a curlingesekA vegyes csapatok Európa-bajnokságán először szerzett érmet a magyar válogatott. A skóciai bronzérmet ünnepelték a főszereplők. Már megszokhattuk, hogy a magyar curlingesek a sportág hazai hagyományait és lehetőségeit semmibe véve lepnek meg bennünket és a hazai (na, jó, nemzetközi) sporttársadalmat kiváló eredményeikkel.

Embedly Powered

via Hir24
Az angol futball Forrest GumpjaFutballista, edző, klubelnök, sportriporter és még partjelző is volt egyszer. A mai sztárfocisták neki köszönhetik, hogy annyit kereshetnek, amennyit nem szégyellnek. Ő találta ki, hogy a győzelemért három pont járjon, és az ő nevéhez fűződik az első csak ülőhelyes angol stadion. Mindeközben neki köszönhetjük Zombori Sándort és Várhidi Pétert is.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hazai fizetési sapka – valami Amerika?

Talán a sportban tevékenykedők részére is kevésbe ismert, hogy a Sporttörvény rendelkezést tartalmaz a sportolóknak fizetendő juttatások alsó és felső...

Close