kosárlabda, Sportszponzoráció — 2013/10/11 at 11:50

Az egészséges életmódot népszerűsíti a Sacramento Kings

by

A szokásos szponzori kapcsolatokon túlnyúló megállapodást kötött a Sacramento Kings a Kaiser Permanente egészségügyi intézettel. A klub és kórház alkalmazottait bevonva, közösen népszerűsítik az egészséges életmódot és táplálkozást a helyiek, valamint a mérkőzésekre látogatók körében.

Az NBA –ben szereplő Sacramento Kingsnek az idei szezontól a Kaiser Permanente a hivatalos egészségügyi szolgáltató partnere. A két szervezet már 20 éve szoros kapcsolatban áll egymással, a klub alkalmazottait ugyanis eddig is a Kaiser Permente látta el, ám ezentúl a Kings játékosai számára is biztosítottak a teljes körű egészségügyi szolgáltatások, az intézet sportorvosainak, gyógytornászainak, valamint táplálkozási és fitness szakembereinek köszönhetően.

Kaiser Permanente

A két intézmény a hagyományos szponzori kapcsolatokon túlmutatóan közös egészségügyi kezdeményezéseket dolgoz ki Sacramento lakosai számára. A Kings játékosaihoz és edzőihez a Kaiser Permanente klinikusai csatlakoznak a Get Fit Timeout program keretében, hogy a helyi fiataloknak megtanítsák az egészséges étkezés és az aktív életmód fontosságát. A Kaiser Permanente támogatja a Kings éves Rhythm’N Rims közösségi sporteseményét is.

Sacramento Kings Rhythm n Rims

És, hogy teljes legyen a kép, a Sacramento Kings külön odafigyel a mérkőzésekre kilátogató szurkolókra: bővítik az egészséges ételekből álló kínálatukat a csapat otthonának számító Sleep Train Arénában.

Sacramento Kings Get Fit

Forrás: nba.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.10.11.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close