Sportszemle — 2013/10/10 at 06:30

Sportszemle 2013.10.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mi ketten vagyunk a világ legjobbjaiPars Krisztián a tavaly megnyert olimpiai bajnoki címe után idén Moszkvában megszerezhette volna Magyarország első vb-aranyérmét, ám a lengyelek tehetsége, Pawel Fajdek a második helyre szorította, igaz, azóta minden kisebb versenyen a magyar dobó nyert. Pars kemény szavakkal kritizálta a lengyelt, de Fajdek inkább azt mondja: ő szereti Parsot, akit erősebbnek és gyorsabbnak tart.

Embedly Powered

via Origo
Csodastadion – itthon még soha nem látott létesítmény épül DebrecenOktóber 8-án a Nagyerdei Stadiont és az azt körülvevő parkot építő konzorcium elérte a műszaki készültség 50 százalékát.

Embedly Powered

A póló MK-döntővel avatják a szolnoki uszodátA férfi vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjét a szövetség (MVLSZ) szerdai bejelentése szerint Szolnokon, a hivatalosan az eseményen avatandó új uszodában rendezik meg. „A sportág szempontjából nagy jelentőséggel bír a beruházás, az egész hazai vízilabda-társadalom örül annak, hogy Szolnoknak új fedett uszodája lesz.

Embedly Powered

Olimpikonok futnak a mélyszegénységben élő gyerekekértFigyelemfelkeltés a cél, emellett sportruházatot és sporteszközöket gyűjtenek. Ismert sportolók, olimpikonok állnak rajthoz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csapatában a 28. Spar Budapest Maratonon október 13-án. A csapatban indul Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó, Bóta Kinga olimpiai ezüstérmes kajakos és Kálnoki Kis Attila világbajnok öttusázó, a Sport24 főszerkesztője.

Embedly Powered

via Hir24
Kovács Ágnes utazik a NOB Világkonferenciára A 10. NOB Világkonferenciát a Sportról és a Környezetről, „Változtassuk a mát egy jobb holnappá” témában október 30. és november 1. között rendezik Szocsiban.

Embedly Powered

ujsagokSportszemle 2013.10.10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A győzelem szponzort terem? – Körkép 13 hónappal London után

Tavaly augusztus óta ünnepeljük bajnokainkat, büszkélkedünk velük. Ők felértek a csúcsra és dolgoztak tovább. Jogosan gondolták, hogy most majd jönnek...

Close