Sportszemle — 2013/10/09 at 06:30

Sportszemle 2013.10.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Spanyol Fúria: egy válogatott politika-földrajzaJönnek a 2014-es vb utolsó selejtezőkörei, Spanyolország pedig minden bizonnyal kvalifikál is a brazíliai tornára, ami remek alkalom arra, hogy ismét megvillantsuk a blog – az utóbbi időben leginkább sajnos csak rejtőzködő – humántudományos oldalát, ezúttal egy vendégposzt formájában.

Embedly Powered

1600 km, de nincs semmi, ami megállítanaA távot gyalog teljesítők között Rudolf István nyerte nyáron az 1010 mérföldes, Szlovákián és Csehországon át zajló teljesítménytúrát. Az 1625 kilométeres távnak 125 kerékpáros, négy gyalogos vágott neki, a magyar extrémsportoló 422 óra, azaz kicsit több, mint 17 és fél nap alatt ért célba, a 30 ezer méternyi szintkülönbségű terepen több kerékpárost is megelőzött.

Embedly Powered

A LEN víz alá vitte a pólós szövetségetA hazai vízilabda-szövetség jelentős összeget volt kénytelen megelőlegezni az európai szövetségnek a jövő évi budapesti Európa-bajnokságra. A MOB főtitkára nem tartja korrektnek a LEN eljárását, és nem sok esélyt lát arra, hogy az állam segíteni tud az ügyben.

Embedly Powered

via Origo

“Puskás minden idők legjobb játékosa”A vezető spanyol sportlap, a Marca, illetve a Real Madrid hivatalos honlapja is kiemelten foglalkozik a Puskás-hetekkel, amelynek megrendezését hétfőn jelentették be a budapesti Puskás Pancho Sport Pubban. A hozzászólások között pedig csak úgy záporoznak a dicséretek…

Embedly Powered

Íme a világ egyetlen futbaseballstadionjaAz oaklandi O.co Coliseum az utolsó olyan sportstadion amerikában, amit profi baseball- és amerikai futball csapat közösen használ, így a szombatról vasárnapra történt hatalmas és igen látványos átalakítás igazi ritkaságnak számít. Az Oakland Athletics baseballcsapat szombat este hazai pályán fogadta az MLB rájátszásában a Detroit Tigerst, a mérkőzés helyi idő szerint fél 10-kor ért véget.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.10.08.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close