Sportszemle — 2013/10/08 at 06:30

Sportszemle 2013.10.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Örülni se volt erejeTöbb mint egy órával voltál gyorsabb, mint 2011-ben, mi kellett ahhoz, hogy ennyit fejlődj? Annak, hogy ennyit javultam, nagyon sok összetevője van, két év folyamatos munka kellett hozzá. Az idén próbáltunk változatni az edzéseken is.

Embedly Powered

Összefogás a győri kosarasokértMagyarország három sporttelevíziója, a DIGI Sport, a SportKlub és a Sport TV összefogott a győri kosarasokért. Jótékonysági árverést szerveznek és egy gálát, melyet mindhárman élőben közvetítenek.

Embedly Powered

Kémolimpia lesz SzocsibanMinden sportoló és szurkoló kommunikációját lehallgathatja az orosz biztonsági szolgálat a Szocsiban rendezendő téli olimpián, derítették ki orosz oknyomozó újságírók. Andrej Szoldatov és Irina Borogan a kormány közbeszerzéseit vizsgálva jutott arra a következtetésre, hogy a pályázatokon nyertes cégek olyan technikai paramétereket használnak, ami lehetőséget ad a biztonsági szolgálatnak arra, hogy az érzékeny szavakra szűrjön e-mailekben vagy közösségi oldalak csetoldalain.

Embedly Powered

Puskás-heteket rendez a Real MadridA királyi gárda a leghíresebb magyarra emlékezik október végétől november végéig. Szimbolikus dátumok, bronz mellszobor, kiállítás a Bernabeuban. Puskás Ferenc emlékének adózik a Real Madrid Alapítvány és a felcsúti akadémia. Hétfőn jelentették be az ünnepségsorozatot Fotók: Dobos Sándor/Sport24 A Real Madrid nemzetközi igazgatója, Emilio Butragueno hivatalosan hétfőn délben jelentette be egy budai, Puskásról elnevezett étteremben, hogy a klub alapítványa emlékhónapot szentel Öcsi tiszteletére.

Embedly Powered

via Hir24
Ilyen lesz a diósgyőri foci új otthonaKörvonalazódni látszik tehát a DVTK Stadion felújításának sorsa. Arról már az előző héten fellebbent a fátyol, hogy az állam összesen mintegy 4,5 milliárdot szán a felújításra. Az új aréna 15 000 néző befogadására lesz alkalmas, egy későbbi fejlesztés során, a sarkak beépítésével 20 000-re bővülne, ezzel “UEFA C” besorolást kap a stadion.

Embedly Powered

via Boon

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szurkolók tervezik a Dallas Mavericks új mezét

Az NBA-ben szereplő Dallas Mavericks új szerelésben játszik majd a 2015-16-os szezonban. Mindez nem lenne különösebb érdekesség, de az új...

Close