Sportszemle — 2013/10/07 at 06:30

Sportszemle 2013.10.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Gyurta DánielGyurta az Európai Olimpiai Bizottság sportolói bizottságábanGyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót beválasztották az Európai Olimpiai Bizottság sportolói bizottságába. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati tájékoztatása szerint a nemzetközi Fair Play-díjas Gyurta hatalmas többséggel került be a nyolctagú testületbe a poreci közgyűlésen. Magyar sportolót először választottak be egy olimpiai szervezet sportolói bizottságába.

Embedly Powered

Funny sztori, bár lehet, bizarrHódosi 1988. október elsején Szöulban a győztes férfi kajaknégyes tagja volt, 22 évesen lett olimpiai bajnok, és 24 évesen már visszavonult. Magyarországról is elment, tizennyolc év után láttuk ismét, amikor a nyáron hazatért.

Embedly Powered

Diktátor a barátomDiego Maradona csak despoták között érezte jól magát, Dennis Rodman él-hal észak-koreai barátjáért, Ben Johnsonnak egy kis líbiai luxus és Moammer Kadhafi harmadik fia jutott. Van, aki meggyőződésből barátkozik diktátorral, van, aki kényszerből.

Embedly Powered

via Origo
Rózsa CsillaRózsa Csilla a legjobbak között az Azori-szigetekenNagyszerűen kezdte élete első nemzetközi profi golfversenyét Rózsa Csilla. Rózsa az Azori-szigeteken zajló Azories Ladies Open első fordulójában 72-t ütött pénteken, amivel, számos remek játékost megelőzve, a holtversenyes harmadik helyen állt az európai második vonalnak számító LET Access Series sorozatába tartozó tornán.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

M. Kiss Csaba – Kásás Tamás: Kása

Kásás Tamás harminchat évének története úgy áll össze, mint egy mozaik. Folyamatosan derülnek ki a részletek, de nem feltétlenül a...

Close