Sportszemle — 2013/10/04 at 06:30

Sportszemle 2013.10.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Fradié Európa leggyorsabban épülő stadionjaRekordsebességgel épül az FTC új labdarúgó-stadionja Fürjes Balázs, a budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos szerint. “Ilyen gyorsan ekkora stadion talán Európában sem épült fel. Az építkezés az ütemterv előtt jár, azaz a 2014/15-ös szezont biztosan itt kezdheti a Ferencváros” – jelentette ki Fürjes az aréna interaktív látogatóközpontjának csütörtöki megnyitásán.

Embedly Powered

via Origo
A síszövetség is aggódik a téli foci-vb miattA svájci sportdiplomata – aki egyben a téli olimpiák koordinációs bizottságának is tagja – úgy véli, az lenne a sportszerű, ha a szövetségek tiszteletben tartanák egymás érdekeit. Kiemelte: aggódik amiatt, hogy ha januárban lenne a futball-vb, akkor egyértelműen csökkenne a nézettsége, és ezáltal a reklámbevétele a téli sportágaknak, ráadásul a 2022-es februári téli olimpia nézettségére is kihatással lehet.

Embedly Powered

via Mno
Szuper és szimbolikus lesz Messi új házaIdeje, hogy Lionel Messi végre a tehetségéhez méltó házba költözzön. Az elképzelés az volt, hogy elkészüljön a „futballház”, ahol aztán a családjával vígan élhet. A ház, vagy jobban mondva, rezidencia, madártávlatból futballpályát mintáz és a formákból jól kivehető a csatár mezszáma, a 10-es is.

Embedly Powered

Négyezer célba érőt várnak a 28. Spar Budapest MaratononRekordszámú célba érkezőre számítanak az idén a szervezők a jövő vasárnapi 28. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, melyen kiemelt szerepet kap a jótékonyság. Kocsis Árpád versenyigazgató, a Budapest Sportiroda vezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a 42,195 kilométeres távon a tavalyi 3585 után most 4000 célba érőt vár, ez pedig – nemzetközi mércével mérve is – egy közepes nagyságú verseny mutatójának felel meg.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.10.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close