Sportszemle — 2013/10/03 at 06:30

Sportszemle 2013.10.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Telesport.hu – Polgár Judit kapta a “Sakk Oscart”A női világranglistát megszakítás nélkül csaknem negyedszázada vezető Polgár Judit vehette át a Caissa Díjat, amelyet a sportág berkein belül “Sakk Oscarnak” neveznek. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése A magyar nagymestert a Nemzetközi Sakkszövetség éves közgyűlésének megnyitóján, Tallinnban tüntették ki.

Embedly Powered

Kozák Danuta Magyarország legeredményesebb sportolója„Még sosem nyertem három aranyérmet egy világversenyen. Igaz, maximalista vagyok magammal szemben, és mindig találok valamit, amit jobban csinálnék, de tény, hogy most nagyon boldog vagyok a három aranyammal, ami azt is mutatja, jó úton haladunk” – idézte a hazai szövetség szerdai hírlevele a 26 éves lapátforgatót, aki a Honvédból igazolt 2012-ben Újpestre.

Embedly Powered

via Mno

Az európai szövetség is segíti a magyar röplabdasportotA kormányzati támogatás után most európai forrásokból is építkezhet a magyar röplabdázás. A 34. CEV (Confédération Européenne De Volleyball – Európai Röplabda Konföderáció) Kongresszusán ugyanis az európai vezetés döntött: elindítja központi fejlesztési programját.

Embedly Powered

Ismét Coca-Cola Cup!A középiskolások ismét összemérhetik tudásukat az országos amatőr focibajnokságon, a Coca-Cola Cup-on. Tavaly közel hatszáz csapat nevezett a Magyar Labdarúgó-szövetség által koordinált tornára. A tanévkezdettel a regisztráció ismét elindult az MLSZ honlapján: cocacolacup.mlsz.hu 2013-ban az ajkai fiúk nyerték a Coca-Cola Cupot. 2014-ben vajon ki örülhet?

Embedly Powered

Videó: ugráló szektorok, óriási plakátok – a hét topultráiAz Ultras World youtube-csatorna összegyűjtötte a hét leglátványosabb fanatikus megmozdulásait. Kezdve az ugráló szektoroktól, egészen a félstadiont körbeérő drapériákig. Fanatikusok akcióban!

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Újra Twitteren hódit a City

Egy olyan csapat számára, amelyik globális szinten meghatározó és számos külföldi játékost képes felvonultatni, nagyon fontos, hogy minél szélesebb rétegekhez...

Close