Sportszemle — 2013/10/02 at 06:30

Sportszemle 2013.10.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szabics: Nem akartam elveszíteni a civil életemből három-négy évetA Sport Klub Dodzsem című műsorának vendége volt Szabics Imre, az aktív pályafutását 32 évesen a napokban lezáró labdarúgó. A 36-szoros válogatott futballista továbbra is a Sturm Graz alkalmazásában marad, de már nem mint az első keret tagja, hanem a játékos-megfigyelői hálózat koordinátora.

Embedly Powered

Magyar találmány segítette a hihetetlen hasadékátrepüléshez a madárembertJeb Corliss a hétvégén minden idők egyik legveszélyesebb wingsuitos ugrását hajtotta végre, 2000 méterről indult, és mókusruhájában átrepült Kína egyik legkeskenyebb hasadékán. A Jianglangshan hegy szívében lévő szűk és mély repedés azon a részen csak 7-8 méter széles, volt olyan pillanat, amikor Corliss egy méternél is közelebb volt a sziklafalhoz, ráadásul a szeles idő sem volt ideális a mutatványhoz.

Embedly Powered

Besegít a FINA az amerikai pólócsapatnakA FINA változtatott az olimpiai kvalifikációs kritériumokon, amely az amerikai férfi-vízilabdaválogatottnak kedvez. Sok sportág érdeke, hogy az Amerikai Egyesült Államok szerepeljen az olimpián. A jelek szerint nincs ez másképp a vízilabdában sem – ahol a fenti állítás talán hatványozottan igaz -, így a waterpolo.hu keddi cikke szerint a vezetők tettek is annak érdekében, hogy az USA-nak minden esélye meglegyen kijutni a 2016-os riói olimpiára.

Embedly Powered

via Hir24
Ki lesz a legjobb? – itt a tízes listaA Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) megnevezte azt a tíz-tíz női és férfi versenyzőt, akik közül kikerülnek az év legjobbjai.

Embedly Powered

Márciusban hazaköltözik a Puskás AkadémiaA hétvégén Fradi-verő Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia csapata számára idén az NB I-es tagság megőrzése és a saját nevelésű játékosok beépítése a cél. Benczés Miklós vezetőedző tudomása szerint márciustól új felcsúti stadionjukban játszhatnak, ami alkalmas lesz az élvonalra.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Cirque du Soliel nyitja meg a 2015-ös Pánamerikai Játékokat

A világhírű Cirque du Soleil egyedi műsorral készül a 2015-ös torontói Pánamerikai Játékok megnyitójára. A kanadai cirkuszi társulat a helyi...

Close