Sportszemle — 2013/10/01 at 06:30

Sportszemle 2013.10.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hol folytatja Hosszú Katinka? Mire költi az összeúszott milliókat?Hosszú Katinkáról szól a Sport&Style magazin napokban megjelent őszi számának címlapsztorija – és egy kicsit Shane Tusupról is, hiszen ők ketten elválaszthatatlanok. Ezt tükrözi mind a tíz oldal, amit nekik szenteltünk, a férj, edző, mentor és menedzser szerepét egy személyben, napi 24 órában betöltő Shane ahogy a képeken feltűnik, úgy Katinka mellett az interjúkérdésekre is válaszol.

Embedly Powered

Erős ellenfelekkel készülnek a kéziválogatottakKomoly ellenfelek ellen lép pályára a decemberi szerbiai világbajnokságra készülő női, valamint a januári, dániai Európa-bajnokságra készülő férfi kézilabda-válogatott a következő egy hónapban. Az Eb-bronzérmes nők október 25-26-27-én Szombathelyen szerepelnek a Provident Kupán, míg az olimpiai negyedik férfiak a vb-címvédő spanyolokat fogadják november 2-án Debrecenben.

Embedly Powered

Egymillárdból újul meg a BVSC sportközpontjaTöbb mint egymilliárd forint értékű létesítményfejlesztés valósul meg a következő egy évben a BVSC Szőnyi úti sportközpontjában. Szatmáry Kristóf, a klub múlt héten megválasztott elnöke hétfőn sajtótájékoztatón elmondta, az uszoda beltéri felújítása, illetve a kültéri medencék rekonstrukciója és befedése 800 millió forintba kerül.

Embedly Powered

via Origo

Laczkó Mihály4-500 néző maga a zártkapus meccsNagy átlagban nincs javulás sem a labdarúgó NB I, sem a válogatott meccseinek színvonalában – véli az MLSZ korábbi elnöke. Laczkó Mihály a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában támogatta a szövetségi vasszigort a szerinte 50-100 notórius hazai rendbontóval szemben, de határozottabb rendőri fellépést vár.

Embedly Powered

A profizmus fertő, amatőrként meg éhezzEgy amerikai egyetemi csapat, az Oklahoma Sooners védőjátékosa, Kass Everett a napokban a twitterén panaszkodott arra, hogy mennyire szeretné megvenni a frissen megjelent videojátékot, a GTA V-öt, de nincs rá pénze. Korábbi csapattársa, az Arizona Cardinalsban profiként játszó Tony Jefferson szinte rögtön felajánlotta, hogy ő megveszi neki.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A legendák körülöttünk élnek

1953. november 25., szerda. Az Aranycsapat 6:3-ra megveri a hazai pályán 90 éve veretlen angol válogatottat a londoni Wembley Stadionban....

Close