Sportmarketing, többféle sportág — 2013/10/01 at 11:50

A Cirque du Soliel nyitja meg a 2015-ös Pánamerikai Játékokat

by

A világhírű Cirque du Soleil egyedi műsorral készül a 2015-ös torontói Pánamerikai Játékok megnyitójára. A kanadai cirkuszi társulat a helyi szervezőbizottsággal kötött szponzori megállapodást.

Kanada globálisan ünnepelt kulturális ikonja, a Cirque du Soliel speciális attrakciót készít a 2015-ös torontói Pánamerikai Játékok nyitóünnepségére. A mozgásművészek, akrobaták és zsonglőrök lélegzetelállító mutatványairól híres társulat szponzorként és hivatalos kreatív partnerként csatlakozott a sporteseményhez.

Cirque du Soliel

Az együttműködés teljes kanadai összefogást mutat, a montreali székhelyű szervezet ugyanis elsősorban hazai artistákat alkalmaz és Ontario körzetbeli iskolákban, közösségi intézményekben toboroz önkénteseket a torontói produkcióhoz.

A Cirque du Soleil és az amerikai-karibi térségben négyévente megrendezésre kerülő Pánamerikai Játékok sok közös értéket hordoznak, úgy mint szakértelem, magas minőség, összefogás, öröm, befogadás és művészi szórakoztatás. A társulat 50 különböző nemzetiségű művészt foglalkoztat és turnéi során a társadalmi egyenlőséget hirdeti.

Pan American Games Toronto 2015

A Cirque du Soleil mellett a játékok partnere többek között a CIBC, a Chevrolet Canada, a Cisco, a Beanfield Metroconnect, a Pattison Outdoor Advertising, a Fuse Marketing Group és a Toronto Star.

Forrás: toronto 2015.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.10.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close