Sportszemle — 2013/09/30 at 06:30

Sportszemle 2013.09.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Lubics Szilvia Spartathlon királynőjeLubics Szilvia nyerte a nők versenyét a 246 kilométeres Athén-Spárta ultramaratoni futóversenyen. A Ultrafutók Magyarországi Szövetsége (UMSZ) tájékoztatása szerint Lubics 28:03:04 óra alatt teljesítette a távot. A nagy hagyományokkal bíró ultramaratoni futóversenyt, amelynek a távja 246 kilométer, 1983 óta rendezik.

Embedly Powered

Teljesen legyalulva, ordítva zuhanszA világ legkeményebb csapatversenye négy extrém sportot tömörít egy hegyi váltóra, ahová a világ legjobb terepfutóiból, hegyi bicikliseiből, siklóernyőseiből és kajakosaiból vásárolnak össze profi csapatokat. Az óriási túljelentkezés miatt már a kijutás is bravúr, ezzel együtt egy önerőből készülő magyar négyes immár két éve ott van a mezőnyben.

Embedly Powered

via Origo

Rendhagyó lesz a Forma-1 következő szezonjaEgyre inkább úgy néz ki, hogy készülhetünk a rekordhosszúságú, 22 futamos forma-1-es idényre. Három helyszín, a Koreai Köztársaság, Mexikó és az egyesült államokbeli New Jersey került be ideiglenesen a 2014-es Forma-1-es versenynaptárba, így a következő szezonban akár rekordszámú, 22 futamot is rendezhetnek.

Embedly Powered

via Hir24

Az NFL meghódította LondontImmár hetedszer rendeznek alapszakaszmeccset a londoni Wembley Stadionban, és a vasárnapi Minnesota Vikings-Pittsburgh Steelers találkozó előtt kijelenthető, hogy az NFL mostanra meghódította a brit fővárost. Mi sem tanúskodik erről jobban, minthogy szombat délután több mint félmillióan vettek részt a mérkőzést felvezető utcai fesztiválon, amelyet London egyik leghíresebb bevásárlóutcájában, a forgalom elől ezúttal teljesen lezárt Regent Streeten tartottak.

Embedly Powered

Ferencváros: Kubatov Gábor elnézést kért a szurkolóktólKubatov Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC elnöke hivatalos facebook-oldalán kért elnézést azoktól a szurkolóktól, akiket jogalap nélkül nem engedtek be szombaton a Puskás Akadémia FC (1-3) elleni bajnokira.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Buszokat neveztek el a világbajnok magyar vízilabdázókról

Autóbuszok névadóivá váltak a nyáron, Barcelonában világbajnoki címet szerzett magyar férfi vízilabda válogatott tagjai.

Close